closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Волинської області. 3-й тур. Перша "мирова" у Ківерцях та "рубка" у Рожищі

Чемпіонат Волинської області. 3-й тур. Перша "мирова" у Ківерцях та "рубка" у Рожищі
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1569
0

У анонсі до футбольного уік-енду ми передбачали можливість перших втрат очок серед лідерів чемпіонату. Утім, "top four" Вищої ліги ніяк не бажають "буксувати" на початку турнірної дистанції.

Найближчими до втрати очок були гравці "Ковеля-Волині". Свій домашній поєдинок через "бан" ковельському стадіону вони проводили у Рожищі. Місцеві амбіційні новачки напередодні уже відчули "запах крові", розгромивши у себе Іваничі, і тепер були сповнені бажання дати бій чинним володарям Кубка Волині. Однак у першому таймі підопічні Володимира Лукашука двічі пропустили від Андрія Заліпи та Петра Ткачука. Після перерви рожищани швиденько відіграли один гол зусиллями Олега Кодлубая, а потім були близькими до врятування поєдинку. Утім, "Ковель-Волинь" таки здобув другу перемогу в чемпіонаті та продовжує стовідсоткову ходу.

Почин ковельчан підхопили й інші лідери чемпіонату. Особливо переконливими були луцькі команди. Так, чемпіони області з "ЛСТМ" свій успіх у Іваничах проти місцевого НФК "Колоса" забезпечили ще у першому таймі, забивши чотири голи без відповіді. Тож після перерви потрібно було лише зберегти успіх, з чим підопічні Олега Федюкова впоралися на "відмінно" – 1:5. "Вотранс", окрилений успіхом у Кубку України серед аматорів, лише на початку поєдинку відчував незручності у луцькому "дербі" з "Феніксом". А потім команда Романа Максимюка переконливо дотиснула суперників – 0:7. Відзначимо успішний матч у виконанні нововолинського "десанту" "вотрансівців" – Максим Обертас та Юрій Кошелинський на двох забили три голи, а Олександр Назарчук забив у четвертому матчі поспіль з початку сезону.

Непростий поєдинок провів НФК "Боратин". Перший тайм номінально виїзного, а фактично домашнього матчу проти "Стиру" завершився без голів. А от після перерви відзначився Назарій Сеник, а Роман Степанов своїм голом знову порівнявся у бомбардирській гонці з Тарасом Кабановим – у головних голеадорів чемпіонату по шість голів. Віктор Сущ за 20 хвилин до завершення поєдинку відновив інтригу в протистоянні, однак вже у компенсований арбітром час Дмитро Біліч, який навесні виступав за "Волинь" U-19, поставив у матчі крапку – 1:3. "Боратин" також серед лідерів чемпіонату з трьома перемогами у активі.

Юні "Хрестоносці" забезпечили успіх і "ДЮСШ-ВІК". На швидкий гол Сергія Ткаченка у першому таймі своїми точними ударами відповіли Остап Брода та Хамза Гарсієв. А у середині другого тайму "подвійного удару" по Горохову за чотири хвилини завдали Віталій Кулай та Павло Козловський. Гол престижу від Богдана Гладуна (до слова – минулорічного бомбардира "Волині" U-19) не позбавив "Агропродукт" очевидного факту – чемпіонат команда починає з трьох поразок. Успіх Володимира-Волинського підтримали й сусіди з Нововолинська: "Шахтар" забив "Надії" по голу в кожному з таймів та здобув другу поспіль гостьову перемогу на початку сезону. Поки що "реформована" команда "волинських гірників" на виїздах грає краще, аніж вдома.

Ну а найдраматичніший поєдинок туру відбувся у Ківерцях. Там наприкінці першого тайму голи Миколи Наконечного та Дмитра Медунецького, здавалося б, вирішили долю матчу на користь "Торпедо". "Колос", у свою чергу, на матч вийшов настільки "бідним" складом, що у другому таймі голкіперу Валентину Бондареву довелося виходити у якості польового гравця. І недарма – після того, як Орест Оришкевич скоротив відставання ківерчан у рахунку, запасний воротар "біло-зелених" заробив пенальті у ворота гостей, який реалізував Олександр Ващук! 2:2 – чемпіонат Волині нарешті побачив перший нічийний результат сезону.

Чемпіонат Волині. Вища ліга, 3-й тур

15 вересня (субота)

ФЦ Ковель-Волинь (Ковель) – ФК Рожище 2:1 (Андрій Заліпа, 16, Петро Ткачук, 39 – Олег Кодлубай, 47)

Колос (Ківерці) – Торпедо (Копачівка) 2:2 (Орест Оришкевич, 81, Олександр Ващук, 86, пен – Микола Наконечний, 42, Дмитро Медунецький, 44)

16 вересня (неділя)

Надія (Хорів) – Шахтар (Нововолинськ) 0:2 (Михайло Смаль, 2, Андрій Сісарук, 66, пен)

НФК Колос (Іваничі) – ЛСТМ (Луцьк) 1:5 (Назарій Ожеховський, 50 – Роман Кузьмич, 2, Тарас Кабанов, 15, Василь Олійник, 34, Олександр Неделюк, 42, Андрій Кодлубай, 73)

Стир (Старий Чорторийськ) – НФК Боратин 1:3 (Віктор Сущ, 70 – Назарій Сеник, 50, Роман Степанов, 62, Дмитро Біліч, 90+1)

ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський) – Агропродукт (Горохів) 4:2 (Остап Брода, 19, Хамза Гарсієв, 29, Віталій Кулай, 68, Павло Козловський, 71 – Сергій Ткаченко, 3, Богдан Гладун, 88)

Фенікс (Луцьк) – Вотранс (Луцьк) 0:7 (Василь Шишка, 19, Максим Обертас, 22, 32, Юрій Кошелинський, 47, Павло Рибковський, 56, Олександр Назарчук, 59, Юрій Соломатін, 69)

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →