closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 16-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 16-го туру
Изменить размер a+ a-
608
0

МФА "Мункач" (Мукачево) – ФК "Поляна"16 вересня (неділя)

Восьма команда приймає п’яту. У гостей краща лінія атаки, а на боці мукачівців рідне поле. У другому колі "Мункач" набрав лише 1 очко, а полянці 9. Фаворитом є гості, проте господарі теж змагатимуться за перемогу.

Перша гра – 1:1.

ФК "Середнє" – ФК "Бужора" (Іршава) перенесено на 15 вересня (субота)

За всіма показниками друга команда стоїть вище за шосту. До того ж іршавці в останніх двох турах пригальмували, набравши одне очко. Середнянці ж лише одного разу зіграли внічию, решту матчів виграли. Гостям потрібно грамотно побудувати свої дії в захисті й на контратаках.

Перша гра – 1:4.

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Закарпатської області

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Оболонь" (Хуст) 16 вересня (неділя)

У протистоянні першої й десятої команд більшість очікує перемоги від виноградівців. І якщо вони не вийдуть розслабленими, то спроможні знову перемогти з великим рахунком. Госятм залишається сподіватися на власну самовіддачу та уважність, особливо при обороні власних воріт.

Перша гра – 6:0.

ДЮСШ Тячів – ФК "Карпати" (Рахів) перенесено на 15 вересня (субота)

Одинадцята команда проти сьомої. Господарі продовжують рухатися без очок, а карпатівці в трьох зустрічах першого кола набрали 4 залікові бали. Більше шансів на перемогу в гостей. Усе залежить від того, наскільки мотивованими вийдуть на поле тячівці.

Перша гра – 0:4.

ФК "Ужгород"ФК "Вільхівці"перенесено на 19 вересня (середа)

Перша гра – 0:0.

Фактично тур завершиться центральною зустріччю. Наступного тижня зіграють третя й четверта команди. Слід очікувати безкомпромісного протистояння. На результат в ужгородців визначально впливатиме стан відновлення футболістів після участі в аматорському чемпіонаті України, а для гостей важливо повернути до лав максимальну кількість футболістів "основи". У другому колі команди набрали приблизно однакову кількість очок – відповідно 6 і 5. Фактор рідного поля дещо компенсуватиме команді обласного центру втому після виїзду на Тернопільщину.

ФК "Вітязь" (Концгазо) – вихідний

Тур чимось схожий на тур у Західній зоні. Важко віддати комусь перевагу. Ближчими до успіху є господарі, проте гості, найімовірніше, без очок не залишаться так само.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →