closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 20-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 20-го туру
Изменить размер a+ a-
672
0

У суботу, 15-го вересня, та неділю, 16-го вересня, відбудуться матчі 20-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

Субота, 15-те вересня

ФК "Самбір" – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.

Після невдалого старту у другому колі обласного чемпіонату, самбірчани набрали хороших обертів, здолавши в попередніх 3-ох турах суперників зі загальним рахунком 13:1. Таким чином вони підтягнулися до трійки лідерів Прем'єр-ліги Львівщини. Звісно, хлопці Андрія Габ'яна хочуть продовжити переможну серію. Потяг із Рави-Руської плавно мчить по турнірній таблиці: у другому колі "залізничники" не програють (3 перемоги і 2 нічиї). Завдяки такому результату підопічні Романа Самчука всерйоз уклинилися в боротьбу за медалі. Тож можна не сумніватися, що вони нав'яжуть боротьбу футболістам зі Самбора, намагаючись узяти реванш за болючі 0:4 в першій частині чемпіонату.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

Неділя, 16-те вересня

"Юність" (Верхня Білка) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Дербі "Юностей". Цього сезону між Гійчим і Верхньою Білкою склалися гострі відносини. У першому колі обласної першості "білки" вирвали в опонентів перемогу 1:0. Із таким же рахунком вони зіграли у чвертьфіналі Кубку Львівської області. Обидва матчі вийшли рівними і напруженими, де ніхто не хотів поступатися, фактично до першого забитого м'яча. Тож гійченці мають зуб на свого найближчого суперника і спробують на стадіоні в Нижній Білці поквитатися за поразки в попередніх зустрічах.

Футболісти з Верхньої Білки грають за щільним графіком. Серед цього тижня вони провели виїзний поєдинок у рамках 1/16 фіналу Кубку аматорів України проти "Карпат" із Галича Івано-Франківської області, тож мають менше часу на відпочинок і підготовку. Але звитяга в дуелі з "карпатівцями", принциповість недільного протистояння і бажання зберегти позицію лідера Прем'єр-ліги Львівщини мають надихнути господарів.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Думна" (Ременів). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Згідно з календарем, минулий тур колектив із Ременова пропускав, відповідно мав більше часу на підготовку до наступного поєдинку. Ременівці намагатимуться привезти з Новояворівська перемогу, аби закріпитися в турнірній таблиці, адже далі їх очікує складний календар – ФК "Самбір", СКК "Демня", "Юність" (Верхня Білка), ФК "Миколаїв", "Фенікс-Стефано" (Підмонастир), де поповнити власну скарбничку заліковими балами значно складніше. Але "гірники" надзвичайно вперті, тому легко не здадуться. В першому колі "Думна" перемогла Новояворівськ лише 1:0, що лише підтверджує непоступливість хлопців Дмитра Кондри.

СКК "Демня" – СФК "Кордія" (Муроване). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулого туру команда з Демні поступилася на виїзді "Юності" із Гійчого 1:2, пропустивши на вершину турнірної таблиці Верхню Білку, а минулої середи капітулювала в першому матчі 1/16 фіналу Кубку аматорів України на стадіоні в Долині Івано-Франківської області проти місцевого "Нафтовика" (0:1). Амбіції в колективу з Миколаївського району чималі, тож підопічні Руслана Брунця зроблять усе, щоби перемогти одного з аутсайдерів обласної першості. Футболістам "Кордії" важливо отямитися після нокауту від ФК "Самбір" у попередній грі (0:8) і надійно зіграти в обороні. У першому колі Демня виграла в Мурованого з рахунком 5:1.

ФК "Миколаїв" – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Енергетикам" терміново потрібно набирати очки, аби піднятися з дна турнірної таблиці. Однак зробити це у виїзному протистоянні з чинним чемпіоном Львівської області ФК "Миколаїв" непросто. Хоча добротвірцям цілком до снаги попити крові "містян".

Матч ФК "Мостиська" – ЛСК "Погонь" відбудеться в середу, 19-го вересня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →