closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Дмитро Мурашенко: "Видно, що команда перебуває в ігровому тонусі"

Дмитро Мурашенко: "Видно, що команда перебуває в ігровому тонусі"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
526
0

Наставник "Атлета" Дмитро Мурашенко оцінив стартовий матч команди в чемпіонаті міста Києва, в якому було обіграно "Олімп" (2:0).

- Безперечно, приємно, що вдалося розпочати участь у новому чемпіонаті з перемоги. Так само задоволений і якістю гри. Можливо, рахунок не такий переконливий, але у другому таймі ми грали першим номером та контролювали гру. Загалом, із цим суперником у нас завжди нервові ігри, як на гойдалках, але цього разу вдалося уникнути цього та довести матч до логічного завершення на свою користь. Враховуючи, що у цьому поєдинку ми не могли розраховувати фактично на половину футболістів стартового складу, дуже добре, що вдалося домогтися результату.

Читайте также: Чемпіонат Києва. 1-й тур. Чемпіон стартував з перемоги

- Забиті м’ячі стали наслідком індивідуальної майстерності Кучинського та Євдокимчика…

- Добре, що є футболісти, які здатні брати на себе відповідальність у потрібний момент. А щодо індивідуальної майстерності, то це одні з тих футболістів, які її мають, тому особисто я не здивований із того, що було забито такі красиві й, що важливо, потрібні голи.

- Як вважаєте, участь у аматорському Кубку України додала вашим футболістам упевненості у власних силах у матчах чемпіонату міста?

- Більшість із них не грали в нещодавніх кубкових матчах, але через ігри на першість міста вони можуть доводити свою профпридатність. У той же час видно, що команда перебуває в ігровому тонусі, на відміну від того ж "Олімпа", який проводив перший матч у сезоні. Саме тому у наших футболістів не було нервозності, яка притаманна гравцям у стартовому матчі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →