closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 19-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 19-го туру
Изменить размер a+ a-
550
0

У суботу, 8-го вересня, та в неділю, 9-го вересня, відбудуться матчі 19-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

Субота, 8-ме вересня

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – ФК "Миколаїв". Юнаки: 15:30, дорослі: 17:30.

У "феніксів" є чимало стимулів для того, аби сповна викластися на футбольному полі проти миколаївців. По-перше, потрібно реабілітуватися перед власними вболівальниками за болючу поразку 1:5 від "Юності" з Верхньої Білки минулими вихідними. По-друге, необхідно взяти в "містян" реванш за 0:4 в першому колі. По-третє, підмонастирці серйозно претендують на медалі обласної першості, а для того, щоби не випасти з боротьби за нагороди, потрібно відбирати очки в прямих конкурентів, зокрема в ФК "Миколаїв".

Підопічні Віталія Пономарьова минулий тур, згідно з календарем, пропускали, тож мали більше часу для відпочинку і підготовки, ніж їхній суперник. До того ж вони намагатимуться продовжувати впевнену ходу до підтвердження реноме чемпіона, але "фенікси" можуть поставити їм підніжку.

"Локомотив" (Рава-Руська) – ФК "Мостиська". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Дербі "прикордонників" і цьогорічних новачків обласної Прем’єр-ліги. Обидві команди в попередньому турі загубили очки – Рава-Руська зіграла внічию 1:1 із новояворівським "Гірником", а Мостиська не змогла забити мурованській "Кордії" (0:0). До слова, мостищани перервали свою 9-матчеву безпрограшну серію в чемпіонаті та Кубку області, поступившись "Юності" з Гійчого 0:2 і розписавши "суху" мирову з Мурованим. Кожен із цієї пари захоче перемогти і покращити собі настрій перед наступними поєдинками. В першому колі "залізничники" поступилися мостищанам – 1:2.

ЛСК "Погонь" – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Футболісти львівської "Погоні" невдало розпочали друге коло обласної першості, здобувши лише розгромну перемогу 5:0 над "Кордією" і поступившись в інших 3-ох матчах із загальним рахунком 2:7. Таким чином вони опустилися на 9-ту сходинку турнірної таблиці. Звісно, такий стан справ не влаштовує амбітних львів’ян, котрі прагнуть потрапити у трійку призерів, тому намагатимуться обіграти на власному полі "гірників". Щоправда, хлопці з Новояворівська спробують відібрати в них залікові бали, як зробили це в першому колі (1:1).

СФК "Кордія" (Муроване) – ФК "Самбір". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

У попередньому турі колектив із Мурованого не лише вперше цього сезону не пропустив, розписавши нульову мирову з ФК "Мостиська", а й уперше залишив останню сходинку турнірної таблиці. Таке досягнення їм підкорилося під керівництвом нового наставника Миколи Зайця, який змінив на тренерському містку Василя Леськіва. Тож можна очікувати, що мурованці приємно здивують і в домашньому протистоянні зі Самбором цієї суботи, намагаючись поквитатися зі суперником за 0:4 в першому колі.

Самбірчани після декількох невдалих ігор на старті другого кола обласного чемпіонату здолали в останніх двох зустрічах добротвірський "Енергетик" (3:0) і "Юність" із Гійчого (2:1), повернувшись у чемпіонську гонку, тому хочуть продовжувати переможну серію.

"Енергетик" (Добротвір) – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Енергетики" прийматимуть удома Верхню Білку. Минулого туру "білки", розлючені поразками в дуелях із прямими конкурентами в боротьбі за золоті медалі – з СКК "Демня" (0:1) та ФК "Миколаїв" (1:2), каменя на камені не залишили від підмонастирського "Фенікса-Стефано" (5:1). Серед цього тижня вони провели непростий виїзний поєдинок у рамках попереднього етапу Кубку України серед аматорів проти чемпіона Волині, здобувши в меншості перемогу 3:2 і за сумою 2-ох матчів пройшовши далі. Тож добротвірці можуть скористатися тим, що їхнім суперникам доводиться грати за виснажливим щільним графіком. У першому колі зустріч цих команд завершилася перемогою "Юності" – 2:0.

Неділя, 9-те вересня

"Юність" (Гійче) – СКК "Демня". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Як і два тижні тому з ФК "Мостиська", цей поєдинок гійченці проведуть у Синьковичах Жовківського району, оскільки стадіон у Гійчому, згідно з рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Львівської області, дискваліфіковано на 2 матчі. Наразі Демня одноосібно очолює турнірну таблицю і впевнено крокує до "золота". Як і в першому колі (1:1), футболісти з Гійчого спробують устромити опонентам із Миколаївського району палицю в колеса і не випасти з боротьби за потрапляння в трійку призерів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →