closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 15-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 15-го туру
Изменить размер a+ a-
347
0

ФК "Бужора" (Іршава) – МФА "Мункач" (Мукачево)

З огляду на першу гру матч очікується непростим; хоч турнірне становище іршавців є кращим, вони грають удома й мають продуктивніший напад. Ц робить бужорців фаворитом поєдинку. Водночас обидва колективи амбітні, здатні продемонструвати безкомпромісні дії на полі й досягти потрібного результату. У зустрічі може перемогти як одна команда, так і інша. Можлива й нічия. А ось перевага в 3 та більше м’ячів когось із учасників двобою може стати справжньою несподіванкою.

Перша гра – 2:2.

ФК "Поляна" – ФК "Ужгород"

Перша гра – 0:1.

ФК "Вільхівці" – ДЮСШ (Тячів)

Тячівське дербі насамперед буде важким для гостей. У першому колі аутсайдер відібрав 2 очки у "Вільхівців", отож останні намагатимуться вдома відігратися. До того ж для підопічних Юрія Бучка це реальна можливість зберегти аз собою місце в першій п’ятірці. Головне – знову недооцінити суперника.

Перша гра – 1:1.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Оболонь" (Хуст)

І ще одна гра, де одним із основних акцентів буде прагнення реваншу за поразку в першому колі. Щоправда, це ще й сусіди по аутсайдерській зоні. А отже, в здобутих очок – подвійна ціна. Матч обіцяє бути напруженим. Фактор рідного поля – на боці "Карпат".

Перша гра – 1:2.

Маємо тур, у якому чимало "реваншних" підтекстів, а також суперництва за призові місця, чільну п’ятірку й вихід із зони аутсайдерів. Усе це додає матчам уваги.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →