closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "В суботу проведемо два матчі в один день"

Володимир Бондаренко: "В суботу проведемо два матчі в один день"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
254
0

Непросто і важлива перемога в Погребах над місцевою "Десною" дозволила першій команді "Діназу" за набраними очками зрівнятися з бзівським "Авангардом".

"Результат матчу дуже хороший. Велика перемога над міцним суперником. Суперник значно підсилився і не виглядає так безпомічно, як це було навесні, - говорить Володимир Бондаренко. - Ця перемога не може не тішити всіх нас. Але ось до якості гри команди є певні запитання. Перші хвилини ми "розмазали" і отримали гол у власні ворота. Знову повторюємо помилки попередніх матчів і це насторожує. Потрібно аналізувати, виправляти і позбавлятися недоліків у грі. Тому є над чим працювати й працювати на тренуваннях. В той же час, хочу подякувати всім без виключення за терпіння і боротьбу. Вона була на полі жорсткою, інколи на мені фолу, тому пристрасті вирували неабиякі.

Ключовим моментом у матчі стало вилучення Віталія Мандзюка. Сергій Каркошкін у тому епізоді зіграв жорстко, а Віталій не витримав. Добре, що сам Сергій, зважаючи на його характер, не відповів на грубість. А то могло б бути обопільне вилучення.

За рахунку 3:1 на нашу користь, коли "Десна" вже грала в десятьох, то вони створили напругу біля наших воріт, подали кілька кутових і мали пару напівмоментів. Це сигнал нам, що такого не повинно бути. Вважаю, що ми в цьому випадку по-спортивному повинні були добивати суперника, максимум витискати з кількісної переваги "Діназу" і тих численних моментів, які створили біля воріт господарів.

Те, що виграли й наздогнали "Авангард" на цей момент, радує. Але попереду нас чекає непроста субота. В цей день ми зіграємо одразу два матчі в один час. В чемпіонаті області поїдемо на гру з "Соколом" (Михайлівка-Рубежівка), а в Аматорській лізі команда відправиться в Липовець Хмельницької області на битву з "Факелом". Ми передбачали, що можуть скластися подібні моменти і саме для цього командою в чемпіонаті України серед аматорів керує Олексій Чернишов. Тепер будемо разом думати й вирішувати, хто і де буде грати. Розділимося на дві частини і одночасно зіграємо в двох турнірах".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →