closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Шевченко побував в гостях у "Діназу"

Андрій Шевченко побував в гостях у "Діназу"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
840
0

В неділю у всіх членів діназівської футбольної родини відбулося велике футбольне свято. До них в гості, на запрошення почесного президента та засновника "Діназу" Ярослава Москаленко завітав легендарний футболіст, володар "Золотого м’яча", головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Діти з нетерпінням чекали свого кумира і проводили показові тренування під керівництвом своїх наставників з особливим ентузіазмом. А коли на поле до них попрямував легендарний Шева, у багатьох затремтіли коліна від хвилювання. Та простий у спілкуванні, Андрій швидко знайшов теплі слова підтримки, поспілкувавшись з багатьма та зробивши колективні й індивідуальні фото.

Андрій Шевченко побував в гостях у "Діназу" - изображение 1

Також народний депутат і президент Київської федерації футболу Ярослав Москаленко вручив Шевченкові клубну футболку із заповітною "сімкою". До речі, й сам Ярослав Миколайович, коли грає у складі "Діназу", то виступає під цим номером. А в якості подарунка від Андрія кожен юний гравець нашого клубу отримав футбольний м’яч з його автограф та зображенням гравців збірної України, з котрими Шевченко виступав на зеленому газоні.

Не оминув Андрій і великий футбол, відправившись на трибуни дивитися принципове вишгородське дербі Аматорської ліги між "Діназом" та "Чайкою". Воно за його підтримки завершилося перемогою діназівців.

Андрій Шевченко побував в гостях у "Діназу" - изображение 2

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →