closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 18-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 18-го туру
Изменить размер a+ a-
590
0

У неділю, 2-го вересня, відбудуться матчі 18-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області.

"Юність" (Верхня Білка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Один із центральних матчів звітного туру. "Юність" прийматиме на стадіоні в Нижній Білці сусідів по турнірній таблиці – "Фенікс-Стефано" з Підмонастиря. Підмонастирці зараз набрали впевненої ходи, відібравши в попередніх подинках очки в СКК "Демня" (0:0) та ФК "Самбір" (1:4). Та й загалом "фенікси" не поступаються в другому колі обласної першості. Натомість "білки" загубили залікові бали в зустрічах із прямими конкурентами в боротьбі за золоті медалі – ФК "Миколаїв" (1:2) і СКК "Демня" (0:1).

Серед цього тижня футболісти "Юності" провели виснажливий поєдинок попереднього етапу Кубку України серед аматорів проти чемпіона Волині "Луцьксантехмонтаж-536", в якому здобули перемогу 4:2, тому мають менше часу на відпочинок і відновлення, ніж Підмонастир. Без сумніву, хлопці Богдана Костика не хочуть знову втрачати очки та ще й перед власними вболівальниками. До того ж вони прагнуть помститися "феніксам" за поразку 0:2 в першому колі, тож протистояння буде напруженим і гарячим.

ФК "Самбір" – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Ще один центральний поєдинок 18-го ігрового дня. Минулого туру самбірчани перервали свою безвиграшну серію в чемпіонаті та Кубку Львівської області, яка складалася з 7-ми поєдинків. Щоправда, зробили вони це в зустрічі з одним із аутсайдерів обласної першості – добротвірським "Енергетиком" (0:3). Тепер на них чекає міцніший суперник – "Юність" із Гійчого. Наразі Самбір і Гійче – сусіди в турнірній таблиці. У першому колі ці команди розписали в очному протистоянні мирову 1:1. Тепер кожен із них захоче перемогти, аби зміцнити свої позиції і не відстати від лідерів.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Локомотив" (Рава-Руська). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Хлопці з Новояворівська можуть попити крові будь-якому супернику, тим паче на власному полі, нав’язати боротьбу опонентам і поставити стіну в обороні. "Залізничники" в другому колі не програють – нічия 2:2 з СФК "Кордія" (Муроване) і дві звитяги в зустрічах із міцними ЛСК "Погонь" (3:1) і ременівською "Думною" (2:1). Цього тижня в четвер вони в рамках чвертьфіналу Кубку Львівщини зіграли на власному полі 120 хвилин непростого поєдинку з чинним чемпіоном області – ФК "Миколаїв" (1:1), де поступилися в драматичній серії післяматчевих пенальті (5:6). Головне завдання наставника "Локомотива" Романа Самчука – відновити моральні і фізичні сили своїх підопічних, аби розкусити міцного "горішка", яким є новояворівський "Гірник", як це їм удалося в першому колі – перемога 3:0.

ФК "Мостиська" – СФК "Кордія" (Муроване). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

В останніх 4-ох поєдинках чемпіонату мурованці пропустили 18 м’ячів, тому їм треба добряче попрацювати над власною обороною. Минулими вихідними ФК "Мостиська" перервала свою 9-матчеву безпрограшну серію в чемпіонаті і Кубку області, поступившись на виїзді "Юності" з Гійчого 0:2. Вочевидь, "прикордонники" хочуть реабілітуватися за цю поразку в домашній зустрічі з "Кордією". В першому колі Прем’єр-ліги Львівщини у протистоянні цієї пари сильнішою виявилася Мостиська – 3:1. Як буде цього разу – дізнаємося в неділю.

СКК "Демня" – "Енергетик" (Добротвір). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Один із лідерів обласної першості прийматиме на власному полі одного з аутсайдерів. Вочевидь, колектив із Демні спробує відігратися на "енергетиках" за "сухі" нічиї в попередніх двох зустрічах із підмонастирським "Феніксом-Стефано" і ФК "Миколаїв". Добротвірцям буде дуже непросто, але вони намагатимуться показати гідну гру проти сильного суперника. У першому колі СКК "Демня" лише мінімально обіграла обіграла Добротвір (1:0).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →