closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олег Мізерник: "Хочу ще пограти на професійному рівні"

Олег Мізерник: "Хочу ще пограти на професійному рівні"
Изменить размер a+ a-
1030
0

Минулої неділі 23-річний гравець "Локомотива" з Рави-Руської Олег Мізерник, котрий під час літньої перерви в обласному чемпіонаті повернувся в розташування "залізничників", оформив дубль у ворота ременівської "Думни", завдяки якому "прикордонники" перемогли з рахунком 2:1.

Таким чином талановитий півзахисник, котрий здобуває у Львівському торговельно-економічному університеті фах юриста, у стартових 4-ох турах другого кола Прем’єр-ліги Львівщини тричі розписався у воротах суперників. Про свої перші кроки у футболі, досвід виступів на професійному рівні, а також найближчі плани "Локомотива" Олег розповів під час розмови з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області.

– Олеже, Ти повернувся в "Локомотив" із Рави-Руської й одразу почав забивати.

– Таке відчуття, що я і не йшов із команди. Адаптуватися не довелося: всі мене знають у колективі, я всіх знаю. Партнери роблять чимало, аби я міг забити, індивідуального тут мало.

– Де Ти навчався азам футбольної майстерності?

– Я вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи Жовкви. Моїм першим тренером є Василь Романович Скіряк. Удячний йому за те, що побачив у мені футбольні здібності і допоміг їх розвинути.

– За які команди Ти виступав після закінчення жовківської ДЮСШ?

– Грав у першості Львівської області в юнацьких командах Рави-Руської і Куликова, захищав кольори ФК "Гарай" із Жовкви, львівської "Покрови", футбольного клубу з Артасова. За дорослу команду "Локомотива" я дебютував 4 роки тому в Другій лізі Львівщини під керівництвом Романа Самчука, який досі тренує "залізничників".

– Комфортно працювати з цим наставником?

– Звісно, адже він не лише тренер, а й хороший друг, котрий чудово нас розуміє. В нього немає улюбленців у команді, всі мають однакові права. Після матчів разом у теплій атмосфері проводимо час, спілкуємося. Це зближує, згуртовує колектив.

– Олеже, Ти також грав у футбол на професійному рівні у складі ФК "Львів" та тернопільської "Ниви". Чим важливий для Тебе такий досвід?

– Виступ за професійні команди змінив мій погляд на футбол. Я став відповідальніше ставитися до гри, зрозумів, що деталі відіграють важливу роль на футбольному полі. Серед професіоналів треба швидше думати, швидше приймати рішення. За ФК "Львів" я грав упродовж півроку. За "нивівців" – лише в товариських матчах, в офіційних зустрічах участі не брав, оскільки за станом здоров’я розірвав контракт із тернопільським клубом.

– Хочеш іще пограти у футбол на професійному рівні?

– Звичайно. Але не знаю, чи здоров’я дозволить мені це. Бажання є.

– Сьогодні, в четвер, 30-го серпня, Рава-Руська в рамках чвертьфіналу Кубку Львівської області на власному полі поміряється силами з чинним чемпіоном Львівщини – ФК "Миколаїв". Зрозуміло, плануєте дати бій миколаївцям.

– Це буде непросте протистояння, адже в Миколаєві хороша команда. Нам важливо перемогти, адже перемога додасть нам упевненості у власних силах. Щодо обласної першості, то якихось чітких завдань у нас немає, оскільки ми цього року тільки повернулися в Прем’єр-лігу області, потрібен час на адаптацію. Говорили про потрапляння в першу п’ятірку, а зараз, можливо, поборемося навіть за трійку призерів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →