closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 13-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Огляд 13-го туру
Изменить размер a+ a-
724
0

У зіграних поєдинках не зафіксовано жодної нічиєї.

ФК "Середнє" – МФА "Мункач" – 3:0 (юнаки – 1:8)

(Бако Олександр, 35, Дрозд Юрій, 67, Тищук Павло, 84.)

Гості намагалися дати лідерові бій. Частково це вийшло, але в цілому фаворит довів свою перевагу. Господарі спочатку відзначилися дальнім ударом (метрів із 20), потім збільшили перевагу в результаті реалізації кутового, відтак "Середньому" удалася ще й триходівка. Підопічні Василя Варги вже в другому матчі поспіль виграють з однаковим рахунком 3:0

ФК "Бужора" (Іршава) – ДЮСШ Тячів – 4:0 (0:1)

(Білей Тимур, 53 (автогол); Кохан Станіслав, 61; Чижмар Іван, 73; Дядюк Володимир, 80+)

При всій "фаворитності" в поєдинку "Бужори" перший тайм вийшов непоступливим: обидві команди мали нагоди відзначитися, але пішли на перерву за 0:0. А ось у другому таймі підопічні Михайла Рацина повністю переграли суперника. Пропустивши після подачі кутового внаслідок рикошету, тячівці фактично "посипалися", і голи у їхні ворота влітали з методичною регулярністю. Притому в іршавців спрацювала заміна (Іван Чижмар вийшов на поле на 70 хв., а за 3 хв. уже відзначився) й було 2 пенальті. І якщо перший "кіпер" господарів удало реалізував, то на 83 хв. удар Назара Бобика нейтралізував уже страж воріт тячівців Богдан Пунько. Але в підсумку переконлива перемога "Бужори" на очах 500 уболівальників.

ФК "Поляна" (Поляна) – ФК "Оболонь" (Хуст) – 7:0 (1:0)

(Варваринець Володимир, 1+; Власик Михайло, 41; Павлич Богдан, 65; Лозинець Михайло, 71, 84, 85; Габорець Василь, 83 (автогол)

Рахунок повністю відображає перебіг подій на полі. Господарі володіли тотальною перевагою. У першому таймі реалізували пенальті вже на 1 хв. та забили під кінець "сорокап’ятихвилинки". А після перерви голи у ворота "Оболоні", яка протягом поєдинку в пасив отримала ще й три жовті картки, влітали ще відчутніше…

ФК "Вільхівці" – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 1:2 (1:6)

(Попадинець Володимир, 30 – Пуканич Адріан, 32; Кольцун Пилип, 66)

Головна гра туру вийшла бойовою (при трьох попередженнях за неспортивну поведінку) та результативною. Першими відкрили рахунок господарі. Унаслідок "стандарту" ударові головою центрального захисника Володимира Попадинця не зміг завадити воротар гостей. Буквально тут же схожий гол забили виноградівці, замикаючи навіс після того ж штрафного. Відзначився Адріан Пуканич. З 1:1 команди пішли на перерву. А в другому таймі метрів із 25 пробив Пилип Кольцун – рикошет, і хоч "кіпер" "Вільхівців" зачепив м’яч, та шкіряний улетів у ворота. Загалом у матчі більше ініціативою володіли гості, особливо в центрі поля, але слід зазначити, що в господарів було практично лише 2 заміни – через відсутність 5 гравців основи (Артур Апіян – перебір жовтих, Павло Кривка пропускав через вилучення, Михайло Матяш – травмований, Михайло Крьока не грав у зв’язку з сімейними обставинами й Іван Скунзяк виїхав на заробітки).

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →