closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 15-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 15-го туру
Изменить размер a+ a-
893
0

У суботу, 25-го серпня, відбудуться матчі 15-го туру чемпіонату Київської області. Програма ігрового дня буде скороченою: поєдинки за участю фіналістів Кубка Київщини – "Джуніорс-СБ" та "Авангарда" перенесені на 15 вересня.

Зверніть увагу: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Найбільшу увагу привертає поєдинок у Бучі. На місцевому стадіоні "Ювілейний" "Меліоратор" прийматиме "ДГ Шевченківське". Обидві команди розташовуються у нижній половині турнірної таблиці, але розраховують виступити у другому колі чемпіонату значно краще, ніж у першому, і у підсумку суттєво покращити своє турнірне становище. Допомогти їм у цьому має чисельна група новачків, які поповнили обидві команди. Зокрема Олександр Алієв, для якого цей матч може стати першим офіційним у складі бучанського колективу.

Чемпіонат Київської області. Анонс 15-го туру - изображение 1

У сусідньому Ірпені відбудеться центральний матч суботи – на стадіоні "Чемпіон" зустрінуться команди, що ведуть боротьбу за медалі чемпіонату. Минулого тижня "Сокіл" втратив нагоду впритул наблизитися до першої трійки, розділивши очки з аутсайдером обласних перегонів – "Зорею" (1:1). Тому підопічних Олега Самченка та "Патріот", який вже три місяці утримує третю сходинку, досі розділяють п’ять очок.

Зверніть увагу: Бомбардири чемпіонату Київської області

Цікаво, що попередні три зустрічі команд у чемпіонаті області завершилися внічию (1:1, 2:2, 1:1). Не виявили суперники переможця й в основний час чвертьфінального матчу Кубка Київщини (1:1), який відбувся наприкінці червня. Іншою цікавинкою матчу є протистояння двох друзів – Еммануеля Окодуви та Гаррісона Омоко – одних з перших африканських легіонерів в історії українського футболу. Декілька років тому вони разом виступали за "Сокіл". Потім Омоко повернувся на професійний рівень, підписавши контракт з ФК "Арсенал-Київщина" (Біла Церква), а у суботу може вперше зіграти проти колишньої команди.

Ще один матч відбудеться у Броварах, куди завітає вишгородський "Діназ". У разі перемоги підопічні Володимира Бондаренка зрівняються за кількістю набраних очок з лідером чемпіонату – "Авангардом" (Бзів)

Розклад матчів

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Патріот" (Баришівський район)
17:00. Ірпінь. Стадіон "Чемпіон"
Матч першого кола – 1:1
Статистика очного протистояння: 0=3-2 (різниця м’ячів - 6:10)

"Меліоратор" (Буча) – "ДГ Шевченківське" (Денихівка)
17:00. Буча. Стадіон "Ювілейний"
Матч першого кола – 4:5
Статистика очного протистояння: 0=0-1 (різниця м’ячів - 4:5)

"Бровари" - "Діназ" (Вишгород)
17:00. Бровари. СК "Спартак"
Матч першого кола – 0:4

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →