closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Олімпія" (Савинці) - володар Кубка Полтавщини

"Олімпія" (Савинці) - володар Кубка Полтавщини
Изменить размер a+ a-
681
0

У Полтаві на стадіоні "Локомотив" відбувся фінальний матч Кубка Полтавської області з футболу серед аматорів. За трофей зійшлися "Колос" з Лазірок та "Олімпія" з Савинців. Фаворитом вважалася "Олімпія", але у півфіналі "Колос" вже вибив з турніру одного фаворита — "Рокиту" — і сьогодні міг те саме зробити з командою з Савинців.

"Колос" — "Олімпія" 0:2

"Колос": Педько, Панченко, Доценко, Голованьов (Халілов, 76), Даценко, Мороз (Пилиповець, 68), Дюжов, Саркісян, Харчинський (Таранушич, 87), Реутов (Балакшій, 64), Шевченко.

Головний тренер: Павло Куций.

"Олімпія": Тельнов, Пономаренко (Співак, 82), Гриценко (Рудюк, 88), Фабунмі (Гулович, 78), Дземку, Богомаз, Рудченко, Субочев (Апришко, 90+1), Ковтун, Малик, Стрельцов.

Головний тренер: Олександр Кулик.

Голи: Пономаренко (64), Співак (90+5)

Перший тайм пройшов під диктовку "Олімпії". Номінальні гості були фаворитами поєдинку, і домінували, в той час я к "Колос" намагався діяти на контратаках. Щоправда у першому таймі це не виходило. У команди з Лазірок був лише один реальний шанс щоб забити. На 36-й хвилині Реутов небезпечно пробивав зі штрафного. М’яч пролетів вище воріт. А от "Олімпія" мала кілька цілком реальних нагод для голу. На 17-й і 27-й хвилині Микола Педько парирував удари від Олавале Фабунмі. На 40-й хвилині після подачі Олександра Пономаренка гравець "Олімпії" головою поцілив у поперечину. Миколу Педька можна сміливо назвати героєм першого тайму для "Колоса". В першу чергу завдяки йому команди пішли на перерву без голів.

У другому таймі натиск "Олімпії" дещо спав і це дозволило "колосу" створити кілька моментів. Вже на 46-й хвилині небезпечно пробивав Валентин Шевченко, але з ударом впорався Максим Тельнов. На 55-й хвилині пробивав Андрій Дюжов і з цим ударом теж впорався воротар. "Олімпія" відповіла на це голом. На 64-й хвилині Олавале Фабунмі відібрав м’яч на чужій половині поля, обіграв кількох суперників і пробив. Микола Педько відбив цей удар, але на підборі першим опинився Олександр Пономаренко, який добив м’яч у порожні ворота — 0:1.

На останніх хвилинах "Колос" у повному разом з воротарем пішов на кутовий до воріт суперника. Олімпйці ж організували швидку контратаку і Євген Співак забив у порожні ворота. Тож "Олімпія" з Савинців перемагає і вчетверте поспіль виграє Кубок Полтавської області з футболу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →