closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Едуард Хавров: "ОДЕК - дуже зіграна команда, з хорошим футбольним та фінансовим потенціалом"

Едуард Хавров:  "ОДЕК - дуже зіграна команда, з хорошим футбольним та фінансовим потенціалом"
Изменить размер a+ a-
449
0

Напередодні гри проти оржівського "ОДЕКу" головний тренер ФСК "Кристал" (Чортків) Едуард Хавров підсумував два попередні матчі своєї команди та розповів, що чекає від гри проти лідерів чемпіонату.

- Тепер, коли емоції вляглись, як можете прокоментувати два останніх матчі проти галицьких "Карпат" та "Тернополя-ДЮСШ"?

- Так, правильно підмітили – емоції вляглись, тож можна спокійно розповісти передісторію, котра трапилась із нами перед першим матчем. За кілька днів до гри через різні причини група гравців залишила команду, тому ми виходили на гру проти "Карпат" фактично з чистого аркуша.
Звичайно, дався взнаки і рівень підготовки обох команд. Якщо "Карпати" – досить досвідчений колектив, то тернополяни – значно молодші, і тактично слабше підковані.
Вважаю, що навіть у першій грі, поступившись по рахунку, не поступились по грі. Можливо, створили замало моментів. Дві необов’язкові помилки в обороні призвели до поразки. Важко сказати, що на це вплинуло: можливо, досвід опонентів, можливо – наша незіграність, бо тоді хлопці ще один одного по іменах не знали.
Тиждень перед матчем із "Тернополем-ДЮСШ" добряче попрацювали – і результат відразу прийшов. Хоча, знову ж таки, всі задоволені результатом, але я не дуже задоволений змістом гри. Ми зобов’язані були забивати значно більше, і не повинні пропускати такі голи…

- За версією вболівальників, найкращим гравцем першого матчу став Петро Сокіл, другого – Руслан Курдас. Чи згідні Ви із такими результатами, чи маєте свою думку?

- Певною мірою, я згідний з вболівальниками. Втім, ніколи нікого не виділяю. Футбол – командний вид спорту, в одному епізоді кращий один, в іншому – вже хтось другий.
Вболівальники, зазвичай, більш емоційно оцінюють. Але варто визнати – і Сокіл, і Р.Курдас – лідери команди, вони повинні бути ними. Повинні вести всю команду за собою, бо за спиною вже є необхідний досвід.

- Стосовно наступних суперників чортківчан – ФК "ОДЕК". Наскільки знайомі із цією командою та чи сильніші вони, на вашу думку, за попередніх опонентів "Кристалу"?

- Аби порівнювати, варто спершу зіграти. Зрозуміло, що команда досвідчена, у складі є чимало гравців, з котрими мені доводилось працювати, а зараз вони лідери "ОДЕКу". Той же Мучак, Коляда, Николайчук – зі всіма працював у "Інгульці", виходили з Другої ліги до Першої. Насправді "ОДЕК" - дуже зіграна команда, з хорошим футбольним та фінансовим потенціалом. Подивившись у таблицю, може стати страшно – дві перемоги, різниця м’ячів 9:0. Але треба зважати на те, з ким вони грали.
Безперечно, це буде один із найважчих матчів у аматорах. Втім, тим цікавіше буде дивитись: як "Кристал" виглядає на фоні лідерів. Думаю, гості гратимуть у прагматичний футбол, вже не буде тієї безшабашності, котру диктував "Тернопіль-ДЮСШ". Буде менше біганини, а більше футболу. Розраховую на позитивний результат і сподіваюсь, що цей матч стане хорошим досвідом для наших хлопців.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →