closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 12-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 12-го туру
Изменить размер a+ a-
671
0

З одного боку, прогнозувати перебіг подій у матчах доволі складно, адже в міжсезоння в колективах відбулися зміни. І тільки ігри покажуть, наскільки ротації в складах і організований тренувальний процес були на правильному шляху. З усім тим, відштовхуючись від турнірної логіки, спробуємо зазирнути за куліси майбутніх поєдинків.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Вільхівці"

У першому колі представник Тячівщини здолав суперника 2:1. І тепер слід очікувати важкого поєдинку. "Карпати" восьмі, але вони грають удома. "Вільхівці" – четверті, однак виступати доведеться на виїзді, а в середу ще й чекає поєдинок із долинським "Нафтовиком" в Кубку України серед аматорів.

Переможе швидше за все той, хто краще зіграє тактично й більше збереже до кінця зустрічі фізичні кондиції.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Поляна"

Полянцям доведеться несолодко: лідер – є лідер. До того ж господарі спробують "віддати" за нічию 2:2 в першому колі. Найімовірніше: питання полягатиме в тому, із яким рахунком переможуть виноградівці. Хоч, зрозуміло, представник Свалявщини так просто очки намагатиметься не віддати.

ФК "Оболонь" (Хуст) – ФК "Бужора" (Іршава)

Пара, дуже схожа на першу. Оболонці розташувалися нижче в "турнірці", проте гратимуть удома. До того ж, без сумніву, намагатимуться реабілітуватися за поразку 0:7 у першому колі. Зустріч повинна бути бойовою. І якщо хтось переможе, бо, мабуть, із невеликою різницею м’ячів.

19 серпня (неділя)

ДЮСШ Тячів – ФК "Вітязь" (Концгазо)

Гратимуть сусіди по турнірній таблиці, однак фаворитом слід уважати гостей. Вони суттєво оновилися в міжсезоння, та й мають на 6 очок вище. Вагому роль у матчі відіграватиме те, наскільки команди створені моменти зможуть реалізувати в голи. Тут ще й фарт матиме неабияке значення. У першому колі представник Ужгородщини переміг 5:1.

ФК "Ужгород" – ФК "Середнє" – перенесено на 23 серпня (четвер)

У зв’язку з участю в Чемпіонаті України серед аматорів поєдинок відбудеться наступного тижня. Ураховуючи орієнтацію на два "фронти", важче, мабуть, буде ужгородцям. Недругорядну роль відіграє те, наскільки підопічні Мирослава Бабяка зможуть відновитися після гри в Острозі. Але центральна зустріч туру видасться за будь-яких обставин непростою. Як-не-як, зійдуться друга й третя команди, між якими різниця в 2 очки. У першому колі з рахунком 2:0 виграли середнянці.

Загалом тур видасться складним. У ньому мають шанси більше виграти як господарі, так і гості.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →