closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 14-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 14-го туру
Изменить размер a+ a-
714
0

У суботу, 18-го серпня, матчами 14-го туру поновлюється чемпіонат Київської області. На жаль, не всі команди пережили літню паузу – з турнірної дистанції зійшов зірковий ФК "Музичі". Тож у другому колі змагань боротьбу продовжать дванадцять з чотирнадцяти команд, що вийшли на старт сезону. Нагадаємо, що на початку літа виступи у чемпіонаті Київщини припинила "Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район).

З огляду на те, що змагання недорахувалися двох учасників, можливо, КОФФ було варто переробити календар, оскільки тепер щотижня дві команди "відпочиватимуть". Перший серпневий тур пропустять "ДГ Шевченківське" (Денихівка) та "Меліоратор" (Буча), які друге коло проведуть у значно оновлених складах. Особливо це стосується бучанської команді, до якої після переходу Олександра Алієва буде прикута підвищена увага.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Чотирнадцятий тур обласного чемпіонату порадує симпатиків народної гри одразу декількома цікавими протистояннями, про які закордоном говорили б, вживаючи модний термін "ТОП". Відкриє ігровий день зустріч чемпіонів Київщини двох попередніх сезонів – "Джуніорс" та "Авангарда". Протистояння двох сільських колективів триває менше двох років, але вже встигло набути статусу надпринципового. Рік тому "Авангард" відібрав у "Джуніорс" чемпіонську корону, протягом чемпіонату двічі здолавши шпитьківчан. Крім того, команда Сергія Карпенка переграла "юніорів" у півфіналі Кубка регіональних чемпіонів, а на початку нинішнього року здобула ще одну перемогу у чемпіонаті. Цікаво, що всі чотири зустрічі "Авангард" виграв з однаковим рахунком – 1:0. Можливо, зміна назви та прописки (відтепер команда йменується "Джуніорс-СБ" та представляє Києво-Святошинський район) допоможе підопічним Євгена Чуприни перервати невдалу серію.

Зауважимо, що для "Джуніорс-СБ" та "Авангарду" друга частина сезону стартувала тижнем раніше: обидві команди вдало провели півфінальні матчі Кубка Київщини, тому незабаром (24 серпня) на них чекає титульний бій за звання володаря престижного трофею.

Центральний матч туру відбудеться у Баришівці, де зустрінуться друга та третя команди цьогорічного чемпіонату. У першому колі "Діназ" на своєму полі зазнав нищівної поразки від "Патріота" (1:4), після чого видав вражаючу серію з дев’яти перемог. Наразі вишгородці випереджають переслідувача на три очки. Проте, до матчу "Діназ" підходить не в найкращому настрої: у серпні підопічні Володимира Бондаренка зазнали двох поразок на старті чемпіонату України серед аматорів. Спочатку "Діназ" на виїзді програв "Первомайську" (0:3), а потім вдома поступився "ЛНЗ-Лебедин" (0:1).

Читайте також: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Цікаво, що "Патріот" на друге коло заявив відомого нігерійського захисника - Гаррісона Омоко (виступав за "Динамо", "Ворсклу", "Волинь", "Таврію", "Зорю"), а ось очікуване зіркове придбання "Діназа" поки що не відбулося. Принаймні, наразі у заявці на друге коло Олег Гусєв, який провів у складі команди декілька контрольних матчів, відсутній.

Інші претенденти на медалі чемпіонату зустрінуться з командами, які завершили перше коле у нижній половині турнірної таблиці. Так, "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) прийматиме аутсайдера чемпіонату – "Зорю" (Владиславка). У першому колі команда Олега Самченка на виїзді перемогла суперника з рахунком 2:0, та підходить до анонсованого матчу у статусі явного фаворита. Вп’яте переграти "Зорю" "соколам" мають допомогти багаточисельні новобранці колективу. Своєю чергою, "Межигір’я" вирушить в гості до "Любомира" - команди, яка наприкінці першого кола навчилася протистояти фаворитам чемпіонату. Підопічні Сергія Живого створили чимало проблем "Авангарду" (0:1), "Діназу" (0:1) та "Соколу" (1:2), а "Джуніорс" взагалі здолали з рахунком 2:1. Тому на "Межигір’я" очікує досить непросте випробовування.

Ще один матч відбудуться у Броварах: місцеві глядачі стануть свідками районного дербі, у якому зустрінуться "Бровари" та "Десна". "Городяни" ще жодного разу не перемагали у цьому протистоянні. Навряд чи їм щось хороше світить й цього разу. Так, "Десна" у міжсезоння зазнала втрат (зокрема найкращий бомбардир команди Олександр Долгоп’ятов перейшов в "Діназ"). Проте, сільська команда все рівно виглядає значно потужнішою, аніж її принциповий суперник.

Розклад матчів 14-го туру

"Джуніорс-СБ" (Києво-Святошинський район) – "Авангард" (Бзів)
12:00. Забір’я. Стадіон "Колос"
Матч першого кола - 0:1
Статистика очного протистояння: 0=0-3 (різниця м’ячів- 0:3)

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Зоря" (Владиславка)
14:00. Ірпінь. Стадіон "Чемпіон"
Матч першого кола – 2:0
Статистика очного протистояння: +4=1-0 (різниця м’ячів – 11:4)

"Любомир" (Ставище) – "Межигіря" (Нові Петрівці)
17:00. Ставище. Стадіон "Колос"
Матч першого кола – 0:3
Статистика очного протистояння: 0=1-2 (різниця м’ячів – 2:7)

"Патріот" (Баришівський район) – "Діназ" (Вишгород)
17:00. Баришівка. СК "Прогрес"
Матч першого кола – 4:1
Статистика очного протистояння: +1=0-1 (різниця м’ячів – 4:1)

"Бровари" - "Десна" (Погреби)
17:00. Бровари. СК "Спартак"
Матч першого кола – 0:6
Статистика очного протистояння: 0=1-5 (різниця м’ячів – 1:13)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →