closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Борис Палюх: "Моменти футболісти ФК "Козова" створюють, але не вміють, чи не можуть забивати"

Борис Палюх: "Моменти футболісти ФК "Козова" створюють, але не вміють, чи не можуть забивати"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1492
0

Федерація футболу Тернопільської області завершує підбивати підсумки першої половини сезону. На черзі – ФК "Козова", який закінчив перше коло обласного чемпіонату на восьмому місці вищої ліги. Головний тренер команди Борис Романович Палюх розповів про виступи своїх підопічних у першій половині чемпіонату та поділився планами на майбутнє.

– Пане Борисе, оцініть виступ ФК "Козова" у першу колі?

– Восьме місце – результат доволі низький. Цьому є кілька причин. По-перше, так сталося через слабку передню лінію нашої команди, моменти створюємо, але не вміємо, чи не можемо забивати. По-друге, немає зіграності. Не просто організувати тренування, адже футболісти у нас не лише з Козови, зібрати їх у будні дні дуже складно, коли останній автобус на Тернопіль їде о 19.30. І, по-третє, немає належної організації роботи. Все пов’язано на одні людині – головному тренеру, коли у команді вищої обласної ліги повинен бути штат з 2-3 чоловік. Мені одному важко займатися організаційними питаннями, тренувальним процесом і ще багато чим. У районі жодну проблему, що стосується футболу, мало хто може вирішити. За допомогу хотів би подякувати голові Козівської РДА Василю Вітровому та голові райради Петру Репелі. А от селищна рада повністю відсторонилася від футболу і так триває останніх років 20-ть. Дуже сподіваюся, що ситуація зміниться і хочеться вірити, що ФК "Козова" отримає обіцяних 50 тис. грн. від Козівської селищної ради.

– Які поєдинки на Ваш погляд для ФК "Козова" у першій частині чемпіонату були найкращими, а які – найгіршими?

– Найгіршим був дебютний поєдинок у Підволочиську, який ми програли місцевому "Збручу" (2:7). Після цього матчу з футболістами була серйозна розмова, яка дала свій результат – виїзна перемога над доволі міцним ФК "Вишнівець" (3:2). Завжди особняком у нас стоять поєдинки з географічними сусідами бережанцями. На такі матчі в нас своєрідне налаштування. Приємно, що нам вдалося перемогти ФК "Бережани" (1:0) та ще й на його полі. До невдалих відніс би ще два домашні матчі з заліщицькийм "Дністром" та ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Суперники були нам по силах, але ми їм програли відповідно 0:1 і 1:3.

– Оцініть гру Вашої команди по персоналіях.

– Якщо оборона і півзахист діяли ще на більш-менш хорошому рівні, то цього не можу сказати про атакувальну ланку. Багато у підготовчий період забивав Ігор Карабін, на нього дуже розраховував у атакувальних діях, але в офіційних поєдинках він грав не так впевнено, забивши за першу частину чемпіонату всього один гол. На Андрія Пилип’яка з золочівського "Сокола" робив ставку, однак у стартових турах він травмувався (мав проблеми зі спиною), а коли відійшов – йому на зміну прийшов Павло Данилюк. Коли для нього не знаходилося місця в основному складі, він залишив нашу команду по ходу першого кола.

– Розкажіть як проходила підготовку козівської команди до другої частини сезону?

– Складно! Через труднощі в тренувальному процесі, про які я говорив вище, вдалося зіграти лише один спаринг з великогаївським "Агроном-ОТГ". Інший контрольний матч з ФК "Тернопіль-ДЮСШ" зірвався. Здебільшого тренувалися з місцевими гравцями, разом ж усій команді зібратися вдавалося зрідка. Хоча в Козові, за такої спортивної бази, яка є – два футбольних поля (один зі штучною травою), басейн і спортзал, у якому зараз проводять значні ремонті роботи, при належному фінансуванні можна мати навіть команду другої ліги.

– Чи значною буде ротація складу ФК "Козова" на другу частину сезону?

– Деякі пертурбації відбулися. Пішли з команди Андрій Чикало та Андрій Долинний, перший – у зборівський "Колос", другий – у ФК "Біла" (Тернопільського району). На обох розраховував у другому колі. Також не гратимуться за ФК "Козова" Володимир Габрук і Анатолій Крупа, котрі практично не грали в першому колі і прийняли запрошення ФК "Бережани".

А хто поповнив склад козівської команди?

– Повернувся до ФК "Козова" нападник Юрій Сорочан (у першому колі виступав за "ДСО-Поділля"). Бажання бути бомбардиром та більше часу проводити на футбольному полі змусили його повернутися до козівської команди. З цієї ж команди прийшов до нас півзахисник Назар Стецюк. Також запрошено кілька місцевих вихованців, які виступали за ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – Анатолій Грамяк (з Козови), Максим Коломієць (з села Геленки). А ще із золочівського "Сокола" запрошено воротаря Романа Василика.

– Яке завдання стоїть перед ФК "Козова" на сезон?

– Особливих завдань не маємо. Налаштовуватиму футболістів на перемогу в кожному матчі другого кола. Вважаю, в порівнянні з першою половиною сезону склад у ФК "Козова" підсилився, конкуренція серед футболістів зросте тому, однозначно, маємо покращити своє турнірне становище.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →