closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Збруч-Агробізнес": плюс п’ять нових футболістів

"Збруч-Агробізнес": плюс п’ять нових футболістів
Изменить размер a+ a-
1558
0

Один з лідерів вищої обласної ліги підволочиський "Збруч-Агробізнес" на друге коло сезону-2018 дозаявив п’ять нових футболістів.

Навідомішим новачком є 30-річний захисник Ігор Копцюх, котрий свого часу знаходився в обоймі луцької "Волині", однак виступав лише за її дублюючий склад. Також Ігор певний час пограв у другій футзальній лізі чемпіонату України, захищаючи кольори тернопільського "Банкіра-ТНЕУ". Сезон -2017 Копцюх провів у підволочиському "Збручі", з яким став срібним призером першої обласної ліги, відігравши 11 поєдинків, у яких зумів одного разу відзначитися голом. Що цікаво, у кількох зустрічах йому вимушено довелося діяти на воротарській позиції. У першому колі цьорічного чемпіонаті Копцюх виступав за ФК "Бережани", але зіграв лише в п’яти матчах чемпіонату та в одному кубковому.

22-річний захисник Андрій Когут у дитячо-юнацькому віці виступав "BRW-ВІК" (В.-Волинський, Волинська область), а на дорослому рівні захищав кольори хмельницьких команд – ФК "Дунаївці" та "Агробізнес" (Волочиськ)

18-річний півзахисник Арсен Кирик – місцевий футболіст, який уже у двох сезонах грав за підволочиську команду, сумарно зігравши за неї у 11 матчах, при чому лише одного разу виходив у стартовому складі.

17-річний захисник Назар Гаврилюк – вихованець хмельницького футболу, тільки цього року почав виступи на дорослому рівні за "Енергетик" з Нетишина (Хмельницька область). Ще один новачок "Збруча" – 17-річний півзахисник Михайло Бурбела раніше виступав лише за тернопільську ДЮСШ.

У "Збруча" є і три втрати. Найболючіша – захисник Павло Макогон, який нині є гравцем основного складу тернопільської "Ниви". Також команду покинули – Ігор Лісніченко (перебрався до ФК "Хмельницький") та Дмитро Пачевський.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →