closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"ДСО-Поділля": з Капеляном, але без Сорочана

"ДСО-Поділля": з Капеляном, але без Сорочана
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1317
0

Діючий володар суперкубку Тернопільської області команда "ДСО-Поділля" з Тернопільського району на другу частину сезону-2018 дозаявила двох нових футболістів.

Найзірковішим новачком є 21-річний нападник Андрій Капелян, за плечима якого школа донецького "Шахтаря" (2010-15 рр.). Також він встиг програти за "Шахтар-3", ФК "Олександрія", ФК "Тернопіль", "Зірка" (Кропивницький). А весняну частину 2018 року Андрій виступав у тернопільській "Ниві", за яку зіграв у восьми поєдинках і голами не відзначився. Також він виступав на збірну України (U-17), в складі якої провів 10 поєдинків та забив один гол (збірній Польщі).

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Тернопільської області

Ще одне нове обличчя в "ДСО-Поділля" – 17-річний нападник Віталій Тригуба, котрий на дитячо-юнацькому рівні виступав за тернопільську ДЮСШ та моршинську "Скалу". У загальному в ДЮФЛ України у 69 матчах він забив 13 голів.

Є в "ДСО-Поділля" і втрати. Так, атакувальний півзахисник Олександр Паламар перейшов до ФК "Збараж", нападник Юрій Сорочан і півзахисник Назар Стецюк – до ФК "Козова".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →