closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Львівської області. Результати 1/8 фіналу

Кубок Львівської області. Результати 1/8 фіналу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2866
0

ФК "Самбір" – СКК "Демня" 0:0 (серія післяматчевих пенальті: 3:4)

Команди продемонстрували непоступливу боротьбу. У "футбольній лотереї" пощастило гостям – перший удар Андрія Шакальця з пенальті відбив голкіпер. Усі інші гравці вдало пробивали з 11-метрової позначки.

"Юність" (Верхня Білка) – "Енергетик" (Добротвір) 3:0

"Гірник" (Новояворівськ) – ФК "Миколаїв" 1:1 (серія післяматчевих пенальті: 4:5)

На 13-ій хвилині Олег Стень прийняв м’яч на куті поля, обіграв декількох опонентів і пробив у ближній кут воріт – кулястий рикошетом від стійки і голкіпера влетів у ворота гостей. На 60-ій хвилині Ігор Синишин відновив рівновагу – 1:1. Після цього команди не забивали, і матч перейшов у серію післяматчевих пенальті, де Фортуна була на боці чинного чемпіона Львівщини ФК "Миколаїв" – 4:5.

СФК "Кордія" (Муроване) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) 1:1 (серія післяматчевих пенальті: 2:4)

ФК "Мостиська" – ЛСК "Погонь" 3:2

Основні 90 хвилин гри завершилися з рахунком 2:2, а на 119-ій хвилині Володимир Качмар забив переможний для ФК "Мостиська" гол.

"Темп" (Відники) – "Локомотив" (Рава-Руська) 1:4

У першому таймі "залізничники" вийшли вперед, але невдовзі господарі відновили рівновагу, і команди пішли на перерву за рахунку 1:1. Та в другій половині зустрічі гості довели свою перевагу в класі, забивши тричі.

"Карпати" (Кам’янка-Бузька) – "Юність" (Гійче) 1:2

Першого влучного удару всередині першого тайму завдав Павло Дроботій, удало пройшовши флангом. На 87-ій хвилині його одноклубник Олег Максимик, накрутивши двох захисників подвоїв перевагу Гійчого. На 90-ій хвилині "карпатівці" забили гол престижу з пенальті (відзначився Тарас Слівінський).

"Сокіл" (Великі Глібовичі) – "Рочин" (Соснівка) 0:2

"Рочинці" довели свою перевагу в класі. Однак їхній суперник показав грізному опоненту зуби. Перший гол на 29-ій хвилині забив Назар Цюпка, скориставшись помилкою оборонців "Сокола". А на 67-ій хвилині новачок команди зі Соснівки Максим Самойліч головою замкнув подачу партнера з флангу.

Отож, у чвертьфіналі Кубку Львівської області зіграють "Рочин" (Соснівка), "Юність" (Верхня Білка), СКК "Демня", ФК "Миколаїв", "Фенікс-Стефано" (Підмонастир), "Юність" (Гійче), ФК "Мостиська", "Локомотив" (Рава-Руська).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →