closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Провину за поразку беру на себе"

Володимир Бондаренко: "Провину за поразку беру на себе"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1458
0

Наставник "Діназу" прокоментував поєдинок з МФК "Первомайськ".

"Прикро починати турнір з поразки, але якби у першому таймі ми реалізували свої моменти і забили, то все склалося б по-іншому, - сказав головний тренер "Діназу" Володимир Бондаренко. – Провину за цю поразку я беру на себе, десь спрацював не так, як треба. Хлопці ж старалися, викладалися. Не вистачило гострих передач і завершального точного удару. В другому таймі суперник додав, а ми в свою чергу намагалися замінами змінити картинку на полі. Не вдалося. Загалом, після таких насичених серйозних зборів, як були у нас в Бучі, передбачалося, що подібне може статися. Утім, хотілося, щоб воно пройшло не так боляче. Але це треба пережити, хлопців "відпустить" і ми за два-три тижні вийдемо на інший рівень.

Радує, що нема байдужих у команді, всі переживають за результаті, налаштовані дуже серйозно. В кінці гри Ярик Заїка зіткнувся з суперником і отримав пошкодження. Довелося везти в місцеву лікарню. Слава Богу, обійшлося без струсу мозку, а лишень гематомою і пошкодженням м’яких тканин біля ока.

Щодо "Первомайську", то він нічим особливим не вразив. Команда рівня другої частини нашого обласного чемпіонату. Дома ми повинні з ними впоратися і дати гідну відповідь.

Зараз день відпочинемо, а з вівторка почнемо підготовку до наступної гри. В другому турі ми прийматимемо в Демидові "ЛНЗ-Лебедин", який виграв Кубок аматорів минулого сезону. Це буде цікавий і хороший матч".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →