closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Бичай: "Великий аматорський футбол на Городенківщині не зник, він взяв паузу"

Роман Бичай: "Великий аматорський футбол на Городенківщині не зник, він взяв паузу"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1293
0

"Матч" поцікавився ситуацією навколо команди "Колос Городенківщини", яка за підсумками чемпіонату області зайняла четверте місце, а в наступному - припинила існування, поспілкувавшись із віце-президентом футбольної команди Романом Бичаєм.

- Пане Романе, що стало основною причиною припинення виступів футбольної команди "Колос Городенківщини" в обласних змаганнях?

- Команда "Колос Городенківщини" припинила своє існування, але нашим футбольним колективом, за два роки виступів на обласних змаганнях, було досягнуто певного успіху, про які інші команди лише можуть мріяти. Відзначу - це здобуття срібних нагород у попередньому сезоні та високе, четверте місце, в останньому чемпіонаті області. Як відомо після перемоги команди "Чайка" Вільхівці у першості області, три роки тому, керівництвом команди та районної влади, було прийнято спільне рішення про створення на її базі футбольної команди "Колос Городенківщини" Городенка. Нажаль, домовленості, які були досягнуті при створенні команди, з боку районної влади так і не були виконанні нею до кінця. Головний фінансовий тягар щодо належного утримання головної футбольної команди району, ліг на плечі агрофірми "Вільхівці".

- Чому команді не вдалось потрапити до когорти призерів чемпіонату області за підсумками минулого сезону? Чи задоволені ви результатом виступів?

- Безумовно, результатом виступів ми не задоволенні. Початок сезону ми провалили. Команда у стартових турах посідала 7-8 місце. Невдачі спонукали нас внести певні корективи. Насамперед, був змінений головний тренер. Нам вдалось залучити нових гравців у команду. Це дало певний результат і за підсумками першого кола команда посідала вже третє місце у турнірній таблиці. Вважаю, що команда не погано виступила у весняному турнірі "Кубок Підгір’я". де лише у фіналі, у серії пенальті, програла ФК "Галич", здолавши у півфіналі івано-франківське "Прикарпаття". Все ж, не дивлячись на зміни, провальним для нас став і початок другого кола, коли ми зазнали прикрих втрат очок, яких не дорахувались по завершенню чемпіонату. Тут провина повністю лягає на головного тренера команди та гравців, які втратили очки, у матчах із командами, де наші суперники їх набирали.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →