closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Богдан Максимчак: "Ціль на цей сезон - увійти в трійку кращих команд області"

Богдан Максимчак: "Ціль на цей сезон - увійти в трійку кращих команд області"
Изменить размер a+ a-
863
0

Новачок першої обласної ліги НФК "Бурштин" сезону 2017/18 років попри заявлені плани увійти в п’ятірку кращих, завершив сезон на 6 місці. Дещо краще виступили юнаки, котрі фінішували п’ятими. Попри певні побоювання місцевих уболівальників, команда, до честі спонсорів та керівництва, все ж стартуватиме у обласних змаганнях і в цьому році.

Про плани клубу та перспективи команди розповіли президент НФК "Бурштин" та водночас голова Бурштинської міської федерації футболу Богдан Максимчак, віце-президент клубу Віталій Федунків та тренер Володимир Рудницький.

- Минулий сезон НФК "Бурштин" провів доволі вдало. Шосте місце серед кращих команд області - добрий результат?

Богдан Максимчак: Підводячи підсумки можна сказати, що команда зіграла на трійку з плюсом. Адже стояло чітке завдання потрапити в п’ятірку сильніших. У підсумку ми стали шостими. Тож завдання меценатів не виконали. Наразі аналізуємо причини. Розраховуємося із футболістами за минулий сезон. Вже практично 85% фінансових зобов’язань перед виконавцями виконано. До кінця наступного тижня все буде виплачено.

- Чи є втрати перед стартом нового чемпіонату?

Богдан Максимчак: Так. команду залишили такі футболісти як Жовнірик, котрий скоріш за все продовжить кар’єру у Бовшеві; Долотко вирішив виступати у Богородчанах. Наразі відсутній воротар Бендер, котрий, маємо надію, до початку сезону повернеться. Досягнуто нової домовленості з Ігорем Цимбалістим.

Віталій Федунків: Також хочемо щиро подякувати тренеру Михайлу Савці, котрий увесь минулий сезон консультував і нас, і Володимира Мечиславовича. Ми впевнені, що і команда, і Володимир Рудницький багато навчилися у цього досвідченого наставника. Бажаємо Михайлу Степановичу, котрий зараз працює із Романом Григорчуком у "Астані", великих здобутків на професійному рівні.

- Команда досить нерівно йшла турнірним шляхом. Іноді несподівані перемоги чергувалися із не менш несподіваними поразками.

Володимир Рудницький: Так. Нам дуже сподобалися матчі з Галичем, Брошневом, Долиною на виїзді, з Калушем. А були і провальні матчі - з "Тепловиком" на виїзді. Другий тайм у Брошневі на виїзді.

- Ким будете підсилюватись?

Віталій Федунків: Наразі прізвища озвучувати не будемо, адже це тільки перший перегляд. Скажу тільки, що переглядаємо хлопців із Рогатинського району, зокрема із ФК "Рогатин", також маємо на олівці декого із Галицького та Городенківського районів. Не забуваємо, що у нас є юнаки, котрі вже переросли U-18 і готові (5 осіб - ред.) поповнити лави основної команди. Тож будемо доукомплектовуватися.

- Які плани на сезон? Що кажуть спонсори?

Богдан Максимчак: У нас є ціль на цей сезон - увійти в трійку кращих команд області. Наразі наші основні спонсори - ДТЕК Бурштинська ТЕС, депутат обласної ради, підприємець Андрій Іваськів та керівництво міста, очолюване міським головою Роксоланою Джурою, підтвердили свої наміри щодо фінансової підтримки команди. Також хочемо подякувати іншим підприємцям, котрі нас час від часу дотують. Зокрема директору магазину "Електрон" Володимиру Федорняку. Сподіваємося, що їх допомога помножена на працю тренерів та футболістів, принесе бажаний результат.

- Скільки вартував сезон НФК "Бурштин"?

Богдан Максимчак: Приблизно 750 тисяч гривень. Дуже незручно грати у нинішньому форматі командою U-18. Адже вони грають у суботу, а основна команда - у неділю. Тож доводиться їхати на виїзд двічі. А це дуже затратно. Цього року - ми вже підраховували - нам доведеться на виїзди юнаків акумульовувати додатково 2.5 тисячі гривень за виїзд на один матч.

Володимир Рудницький: Ще б хотілося відновити виступи наших команд U-16, U-14, U-12, хоча б на обласному рівні. Адже школа у нас є хороша. Ми працюємо (тренери Володимир Рудницький та Володимир Федорняк - ред.) з дітьми. Проте так виглядає, що поки дитина не зможе грати за команду U-18, їй у футболі бурштинському подітися нікуди. А це теж додаткові кошти, про котрі мали б подумати усі, зацікавлені у розвитку дитячого футболу у місті, люди.

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →