closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Ужгородщини здобула “Медея”

Кубок Ужгородщини здобула “Медея”
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
810
0

Кубковий фінал дорослих колективів завершився розгромом, проте більш пізнім, а до того тривала досить цікава боротьба між командами. Медея маючи в складі технічних Бобаля, Джібріла, Усмана та Халілу з самого початку досить легко проходила захист суперника. Вже на 3-ій хвилині Бобаль пробивав справа з 10 метрів, кіпер відбив. Номінальні господарі відповіли виходом Айобамі на воротаря, який трохи не встиг на виході і Муса забив у порожні ворота, проте арбітр зафіксував фол в нападі.

Далі Бобаль асистує Джібрілу, який пробив з 20 метрів та Галаговець забрав. На 14-ій хвилині Муса завдав сильного удару з 19 метрів у дальній кут, воротар зупинив м’яч своєю головою, після чого змушений був попросити про допомогу лікаря, але все обійшлося.

Оріховиця більше тиснула на ворота суперника, натомість Тиса досить важко виходила в атаку. Джібріл віддає на Халілу, удар якого з гострого кута відбиває кіпер. За чотири хвилини Джібріл з 17 метрів обвідним ударом цілив у дальній кут, але трохи не влучив. Не маючи змоги пробратись у штрафну Білошицький вистрілив з 22 метрів, але не точно. На 28-ій хвилині Айобамі обійшов на лівому фланзі захисника і вийшов сам на сам, пробив воротаря та Пазуханич виніс м’яч з порожніх воріт. В атаці у відповідь Кононенко подав справа, Джібріл замикав та з 5 метрів пробив вище. На 31-ій хвилині Джібріл пробив з 18 метрів, Галаговець зловив.

На 33-ій хвилині Джібріл виконав чудову подачу у штрафну, де захисники не втримали Бобаля і Матвій з трьох метрів переправляє м’яч у ворота – 0:1.

За декілька хвилин Халілу віддає Бобалю та удар з 15 метрів пройшов мимо цілі. Хорошу нагоду зрівняти рахунок наприкінці тайму не використав Білошицький, який замикав подачу Куцика на дальній, але пробив мимо.

У перерві есенці провели деякі перестановки на полі і вже через декілька хвилин після відновлення гри були близькими до голу. Кіш закинув вперед на Мусу, який вибіг на ворота та з 4 метрів не зміг пробити Кривенька, Ганчак зіграв на добивання з 15 метрів, але пробив повз ворота.

На 50-ій хвилині Усман знаходить передачею у штрафній Бобаля, який на замасі кладе на землю захисника і пробиває з 6 метрів – 0:2.

Далі Халілу продемонстрував чудову техніку, обійшовши двох опонентів, вийшов на одного кіпера, але пробив повз дальній кут. На 55-ій хвилині підопічні Романа зуміли відквитати один м’яч – Айобамі зіграв у стінку із Шуелем і влучно пробив з 15 метрів – 1:2.

Та мінімальний розрив у рахунку протримався лише вісім хвилин – Джанян пробив з 15 метрів, воротар відбив та Джібріл був першим на добиванні – 1:3.

На 70-ій хвилині Джібріл по центру обійшов Романа Плиску та переграти Галаговця з 7 метрів не зміг. За хвилину гості провели затяжну атаку, в ході якої Халілу справа увійшов у штрафну і з гострого кута прошив голкіпера – 1:4.

Ще одну спробу пробити здалеку використав Білошицький, воротар відбив, Шуель намагався додати, але безрезультатно. На 83-ій хвилині Джібріл подав з лівого краю, а Халілу замикав на дальній, але не влучив у ворота. Ще одного разу африканська зв’язка організувала небезпеку коли Джібріл відкинув Усману та його удар з 17 метрів пройшов вище. На 89-ій хвилині Джанян приклався з 20 метрів, після рикошету м’яч влучив у стійку.

Вже на останній хвилині Медея провела завершальний гол у цьому матчі. У швидкій атаці Джібріл віддав на Ролю, після чого вони вийшли 2 в 1 і Валерій повернув партнеру, який не промахнувся з 8 метрів – 1:5.

Заслужена перемога Оріховиці, яка краще підготувалась до вирішального двобою і не залишила шансів своєму супернику. На початку нагородження призи отримали кращі гравці матчу: у Тиси – Юрій Галаговець, у Медеї – Матвій Бобаль. Також з рук президента федерації футболу Ужгородщини Івана Ковача всі команди району отримали матеріальну (грошову) допомогу та комплекти футбольних м’ячів. Всіх учасників фіналу було відзначено грамотами, медалями та кубками.

Арбітр – Петро Милян
Асистенти – Федір Дувалко, Ростислав Молнар
"Тиса" Есень – "Медея" Оріховиця 1:5
Голи: Муса, 55 – Бобаль, 33, 50, Джібріл, 63, 90, Халілу, 71.
Тиса: Юрій Галаговець, Роман Плиска, Іван Диковець, Тарас Плиска, Вячеслав Куцик, Ласло Кіш, Айобамі Муса, Олександр Ганчак, Анатолій Олексевич, Руслан Білошицький, Віталій Бойко.
На заміну виходили: Георгій Шуель, Руслан Роман.
Запасний: Сергій Роман.
Медея: Дмитро Кривенько, Василь Яворський, Василь Пазуханич, Іван Паскал, Володимир Ігнат, Роман Кононенко, Матвій Бобаль, Андрій Курта, Анас Халілу, Хассан Усман, Алію Джібріл.
На заміну виходили: Микола Джанян, Валерій Роля, Богдан Добоній.
Тренер – Олександр Комар.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →