closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Контрольний матч. "ЛНЗ-Лебедин" - "Світанок-Агросвіт" (Шляхова) 8:2

Контрольний матч. "ЛНЗ-Лебедин" - "Світанок-Агросвіт" (Шляхова) 8:2
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2266
0

ЛНЗ-Лебедин провів товариський матч у "вікні" між національним Кубком України та стартом чемпіонату серед аматорів. На ЛНЗ-Арену завітав вінницький Світанок-Агросвіт, який повіз додому торбу голів.

"ЛНЗ-Лебедин" (Лебедин) – "Світанок-Агросвіт" (Шляхова) 8:2
Голи:
Качур (3, 5, 27, 30, 37), Горщинський (50), Охременко (63, 85) – Заводян (68 пен.), Цендра (78)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 29, Маценко 59) – Калініч, Александров, Тубольцев, Парфьонов (Барбанов 46) – Коломієць (Ткаченко 46), Гуд, Горщинський, Султанов, Вакуленко (Грицай 46) – Качур (Охременко 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

Світанок (старт): Паскаренко, Березовський, Заводян, Мазур, Костюк, Нуцу, Нгаха, Сума, Браславський, Ольхович, Мазурик

Головний тренер: Дмитро Євстафієв

ЛНЗ розпочав без розкачки. Третя хвилина – Качур змушує помилитися голкіпера і відкриває рахунок. Ще за мить Руслан оформив дубль після сольного проходу. На 27 хвилині Качур уже записує до свого активу хет-трик, замкнувши простріл Вакуленка. А до кінця тайму новачок ЛНЗ довів цифри на табло до непристойних 5:0. Це він ще не реалізував вихід сам на сам.

За такого розвитку подій супернику звісно довелося грати другим номером. У Світанка мало, що клеїлося в атаці – єдиною зброєю в арсеналі вінничан були дальні удари. Вони користі не принесли.

По перерві Гречаний змінив півскладу, почав грати в три захисники і випустив на правий фланг Барбанова. Сергій повірив у власні сили і провів бездоганні 45 хвилин. Його корисні дії зацінили і на лаві суперника.

А рахунок продувжував зростати. До розгрому класним ударом від поперечини приєдався Горщинський. Його голу передував хороший прохід Султанова і скидка Грицая – 6:0. Не залишився осторонь перемоги й Охременко. Йому разом із заміною передався дух Качура, тож він легко оформив дубль.

Світанок розмочив ворота ЛНЗ на 68 і 78 хвилинах. Спочатку Заводян реалізував пенальті, а потім Цендра скористався виходом на побачення з Маценком – 8:2. Варто зазначити, що в другій половині гості були більш активними: частіше били, точніше били, змушували Маценка рятувати ворота.

У підсумку єдиний спаринг ЛНЗ цього літа завершився розгромом команди, яку лебединці пройшли в 1/16 Кубку України серед аматорів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →