closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Ужгород" на низькому старті

ФК "Ужгород" на низькому старті
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3044
0

Головний коуч головної команди з обласного центру тренувальний процес відновив 24 липня. Ужгородці щоденно проводять по два комплексні тренування: тактичні, ігрові, заняття в тренажерному залі. А ще в розпорядженні футболістів з обласного центру басейн та баня.

А вже сьогодні ФК "Ужгород" провів перший товариський матч. Суперником наразі третьої команди вищої ліги стали футболісти МФА "Мункач". До слова, збори Віктор Ряшко проведе 31 липня. Ви запитаєте, а ким же тоді грав відомий наставник з Мукачева проти ужгородців? Справа у тім, що в академії наразі фінішував триденний селекційний збір гравців 2001 року народження. З яких, пан Віктор у команду відбере двох, максимум трьох футболістів. Учора футболісти з міста над Латорицею провели спаринг з командою "Н. Коропця", яку обіграли 6:1.

"Ужгород" з "Мункачем" товариський матч провів у форматі – три тайми по 25 хвилин. У першому підопічні Мирослава Бабяка у воротах суперника розписались тричі. І тричі до взяття воріт відношення мала найактивніша у матчі атакувальна пара: Ковач-Машталір. Іван асистував, а Сергій забивав.

У другому таймі четвертий гол у ворота "Мункача" забиває Артур Пукіш (якраз знаходиться на оглядинах у Мирослава Бабяка).

Відзначається Пукіш і в третьому таймі. А шостий гол у ворота "Мункача" забиває Антон Предчук.

4 серпня о 18:00 підопічні Мирослава Бабяка зіграють ще один товариський матч із діючим лідером вищої ліги – виноградівським "Севлюшем" на "Автомобілісті". Хто не зможе прийти на стадіон, матиме нагоду подивитися поєдинок у прямому ефірі на офіційних сторінках у фейсбуці "Ужгорода" та "Севлюша", а також на сайті Федерації футболу Закарпаття.

Наразі "Ужгород" з різних причин полишили: Олександр Септа, Василь Боднар, Роберт Товт, Павло Кривка, Роман Білінський. Підсилив команду, уже стовідсоткова інформація, Габор Кемень. На перегляді наразі 4 футболісти: один 2001 року народження, інші відомі крайові футболісти.

У команді панує здоровий мікроклімат, якого не було, щонайменше, рік. Заслуга в цьому, безперечно, головного тренера Мирослава Бабяка та й президента клубу Андріїва. Пан Андрій, як і годиться керівнику ФК, привітав команду зі стартом тренувальних зборів 24 липня. Був і на товариському матчі "Ужгород" – "Мункач".

Перший матч ФК "Ужгород" у Чемпіонаті України з-поміж аматорів проведе 12 серпня на стадіоні "Автомобіліст" із ФК "Рочин" (с.Соснівка).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →