closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Контрольний матч. СК "Хмельницький" - "Кристал" (Чортків) 0:2

Контрольний матч. СК "Хмельницький" - "Кристал" (Чортків) 0:2
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2599
0

28 липня один з лідерів чемпіонату Тернопільської області чортківський "Кристал" у гостях здобув перемогу над одновленим СК "Хмельницьким" (2:0), який незабаром стартуватиме в аматорському чемпіонаті України.

Гру було зроблено вже в першій половині першого тайму. На 12-й хвилині Руслан Курдас після розлогої комбінації, завдавши точного удару метрів з 16-ти, відкрив рахунок у матчі (0:1). А на 25-й хвилині його ж суперники збили у штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті, яке реалізував сам Руслан Курдас (0:2).

У другому таймі наші земляки володіли великою ігровою перевагою, забили навіть "чистий" гол (після вивіреної передачі Дениса Курдаса вихід віч-на-віч реалізував Ян Ковалевський), однак асистент арбітра порахував, що гравець чортківської команди перебував у положенні поза грою.

"Кристал" у звітному матчі виступав у такому складі:Ольховий, Червонецький, Р. Курдас, вісім гравців на перегляді. На заміну виходили – Ковалевський, Д. Курдас, Сутченко, Іванов, Клим.

У вівторок, 31 липня, чортківська команда планує презентувати нових футболістів та представити нового тренера Едуарда Хаврова, який останніх два місяці працював з додатком "виконувач обов’язків".

За попередніми даними, 5 серпня, "Кристал" домашнім матчем проти "Галича" з Бурштина (Івано-Франківська область) стартує в аматорському чемпіонаті України.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →