closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Шагало: "Ми зберегли кістяк команди"

Андрій Шагало: "Ми зберегли кістяк команди"
Изменить размер a+ a-
1746
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з президентом, головним тренером і гравцем футбольного клубу "Мостиська", що наразі посідає дев’яту сходинку турнірної таблиці, Андрієм Шагало. Він запевнив, що мостищани продовжать відбирати залікові бали в лідерів обласної першості.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Ми невдало стартували в обласному чемпіонаті. Для наших молодих хлопців це був дебют у когорті найсильніших аматорських команд Львівщини. В деяких поєдинках нам забракло везіння. Але згодом ми віднайшли свою гру і вдало провели кінцівку першої половини Прем’єр-ліги, відібравши очки у фаворитів – розписавши мирові з СКК "Демня", ФК "Самбір" і вигравши в "Юності" з Верхньої Білки.

Про підготовку до другого кола. Четвертий день перебуваємо у Виноградові Закарпатської області, де проходимо тренувальний збір і відновлюємо сили перед стартом другого кола обласних змагань. Сьогодні о 17:00 у товариській зустрічі поміряємося силами з лідером першості Закарпаття – виноградівським "Севлюшем", після чого повернемося додому. У вівторок-середу плануємо зіграти спаринг із "Кар’єром" (Старий Самбір/Торчиновичі). Влітку нашу команду ніхто не залишив. Ми зберегли кістяк, до того ж повернулися з юнацького складу рівненського "Вереса" двоє наших гравців – крайній захисник Юрій Кульматицький і центральний півзахисник Володимир Буньо. Ми укомплектовуємося лише своїми вихованцями, чужих не переглядаємо.

Про плани команди на цьогорічний сезон. Гра з миколаївцями для нас надзвичайно серйозна, адже хочемо реабілітуватися перед власними вболівальниками за прикру поразку 0:4 від підопічних Віталія Пономарьова в першому турі. Думаю, ми продовжимо відбирати залікові бали в лідерів. Необхідно брати максимум у кожному матчі, а на турнірну таблицю дивитися на фініші сезону. Також намагатимемося якомога далі пройти турнірною сіткою в Кубку Львівської області.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →