closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ігор Топорович: "Не беремо участі в Кубку області"

Ігор Топорович: "Не беремо участі в Кубку області"
Изменить размер a+ a-
953
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з головним тренером ременівської "Думни", що наразі посідає восьму сходинку турнірної таблиці, Ігорем Топоровичем. Загалом він задоволений виступом своїх підопічних у першій частині обласного чемпіонату.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. За кількістю набраних очок перша половина чемпіонату нам удалася. Набрати з 12-ти матчів 18 залікових балів – я вважаю, це нормальний результат для нас, як для дебютанта найсильнішої ліги Львівської області. Натомість, якщо дивитися на місце "Думни" в турнірній таблиці, то, звісно, ми не задоволені 8-ою позицією. Не сподівалися, що боротьба за верхні сходинки турнірки буде такою насиченою.

Середняки відбирали очки в лідерів, тож команди розташовуються в турнірній таблиці дуже щільно. Після стартових ігор ми наступали на п’яти лідерам, однак у заключних поєдинках першого кола нам довелося зіграти з фаворитами сезону, тому ми зазнали втрат очок. Це закономірно, оскільки протистояли сильнішим суперникам. Десь нам не вистачило досвіду, було хвилювання, втрачали турнірні пукти в компенсований час.

Про підсилення команди і підготовку до другого кола. Ми вже провели декілька тренувань на футбольному полі в Ременові. Награємо склад у товариських матчах. Запланували спаринги з СКК "Демня" 25-го липня, на 28-ме липня – з новояворівським "Гірником", іще одного суперника визначимо згодом. Пішли від нас голкіпер Назар Кравець і центральний захисник, багаторічний капітан нашої команди Олесь Бахор, якому шукаємо заміну. Також працюємо над підсиленням позицій крайнього півзахисника і нападника.

Про плани команди на цей сезон. Хочемо піднятися вище в турнірній таблиці. Якщо підсилимо склад "Думни" так, як ми хочемо, то, думаю, нам до снаги навіть поборотися за бронзові медалі обласної першості. Звісно, керівництво команди і тренерський штаб ставлять лише найвищі завдання, але побачимо, як складуться обставини. Цього року ми не беремо участі в Кубку Львівської області через невелику кількість заявлених на сезон гравців. Паралельно з обласним чемпіонатом ми змагалися в Кубку Карло Мікльоша, і через травми в нас коротка лава запасних.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →