closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Микола Яцків: "У "Юності" (Гійче) нові тренери"

Микола Яцків: "У "Юності" (Гійче) нові тренери"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1582
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з виконавчим директором "Юності" (Гійче), яка наразі посідає п’яту сходинку турнірної таблиці (хоча після стартових турів очолювала чемпіонську гонку), Миколою Яцківим. Микола Миколайович розповів про стан справ у клубі з Жовківського району й окреслив плани на майбутнє.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Перед "Юністю" (Гійче) стоїть чітке завдання на цей чемпіонат – потрапити в трійку призерів. У першій половині чемпіонату хлопці не витримали тиск інших команд, які всерйоз на нас налаштовувалися. Ми старалися грати на гідному рівні. Щось виходило, щось ні. На мою думку, ми пройшли перше коло на хорошому рівні. Щоправда, в деяких поєдинках, що завершили внічию, могли перемагати.

Про кадрові пертурбації. Два ключові гравці залишили нашу команду – центральний півзахисник Олег Лашин і футболіст лінії нападу Зеновій Яворський. Зараз "Юність" (Гійче) очолив новий головний тренер Євген Ющишин, котрому допомагатиме Роман Деркач. Вони вже провели два тренування, надалі доукомлектовуватимуть колектив, вливатимуть свіжу кров, залучатимуть вихованців львівських "Карпат".

Про підсилення команди. Ведемо переговори з гравцем із Запорізької області на позицію центрального півзахисника. Поки що не називатиму його прізвище. Також переглядаємо перспективного нападника, який має досвід виступів за кордоном. Підсилюватимемо й інші позиції, крім воротарської, щоби мати рівноцінні заміни. Футболісти, котрі не витримають конкуренції, вочевидь, підуть із команди. Все стане відомо ближче до початку наступного кола чемпіонату. Повернувся з оренди з "Юності" (Верхня Білка) наш вихованець Петро Сідельник. Це плюс, адже він підсилить центральну лінію, і може зіграти скраю.

Про плани на другу частину Прем’єр-ліги Львівщини. Аби за підсумками цьогорічного сезону потрапити в трійку призерів, потрібно рівномірно пройти друге коло, не втратити залікові бали з командами з нижньої частини турнірної таблиці і водночас відбирати очки в лідерів. У першій половині чемпіонської гонки нам не вистачало по-спортивному агресивного, чіпкого нападника. В нас здебільшого забивали півзахисники. Тому ми зараз шукаємо футболіста лінії нападу, який би боровся на футбольному полі, вигризав м’ячі, аби легше було діяти центральній лінії та оборонцям.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →