closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олег Шептицький – кращий гравець першого кола чемпіонату Львівської області

Олег Шептицький – кращий гравець першого кола чемпіонату Львівської області
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1377
0

У ході голосування на офіційному сайті Федерації футболу Львівської області найкращим футболістом першої половини Прем’єр-ліги Львівщини визнано нападника "Юності" з Верхньої Білки Олега Шептицького, який отримав відповідну нагороду.

Станом на вівторок, 17-го липня, коли завершилося голосування, він отримав 54,9% голосів (його підтримали 2393 відвідувачі сайту). Другу сходинку посів голкіпер спортивно-культурного клубу "Демня" Назар Лазарський – 42,3% (1842 голоси). Значно відстали від них інші претенденти на звання кращого гравця першого кола – Ігор Леськів із ФК "Самбір" (1,1% – 50 голосів), Артур Теміров із підмонастирського "Фенікса-Стефано" (1% – 45 голосів) та Богдан Фостаковський із новояворівського "Гірника" (0,7% – 29 голосів).

Нагадаємо, Олег Шептицький став гравцем "Юності" (Верхня Білка) на початку цьогорічного сезону. У першій половині обласного чемпіонату він настріляв за "білок" 8 м’ячів і наразі з Назаром Малецьким із ФК "Самбір", у якого стільки ж влучних ударів, очолює гонитву бомбардирів Прем’єр-ліги Львівщини.

"Щиро вдячний усім, хто за мене голосував, – зазначив Олег Шептицький. – Наше завдання – посісти перше місце в чемпіонаті. Ставлю за мету забивати в кожній грі, щоправда, це не завжди виходить, але я намагатимусь додати в цьому плані. Цього сезону зі всіма важко грати, команди більш-менш рівні, кожен максимально налаштовується в зустрічах проти лідерів і може відібрати очки. Тож, вочевидь, у другому колі боротьба в обласній першості буде ще запеклішою".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →