closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Пономарьов: "Плануємо зіграти з "Карпатами"

Віталій Пономарьов: "Плануємо зіграти з "Карпатами"
Изменить размер a+ a-
592
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з наставником чинного чемпіона області ФК "Миколаїв". Наразі миколаївці посідають третю сходинку турнірної таблиці. Попри невдалий старт у чемпіонаті, підопічні Віталія Пономарьова змогли набрати хороших обертів і вже наступають на п’яти лідерам, тому їхній наставник з оптимізмом дивиться в майбутнє.

Про результати першого кола чемпіонату. На старті цьогорічного чемпіонату ми допустили помилки, які, можливо, були очікувані після попереднього чемпіонського сезону. Хтось із футболістів не до кінця сконцентрувався, не до кінця зрозумів, що відстоювати титул важче, ніж його здобути. Хтось думав, що все буде легко, але насправді виявилося навпаки. Це проблема психології. Щоправда, другу частину першого кола ми провели рівніше і зараз на 2 очки відстаємо від лідера Прем’єр-ліги Львівщини.

Мої підопічні досить добре виглядали на турнірі пам’яті Ернеста Юста напередодні сезону. Я знаю, що в нас хороші, згуртовані виконавці, до яких можна достукатися. Знав, що результат прийде з часом. Головне було зробити правильні висновки без кардинальних поспішних кроків.

Про підсилення команди і підготовку до відновлення обласної першості. Можливо, перед початком другого кола у cкладі ФК "Миколаїв" з’являться один-два новачки, адже в нас достатньо кваліфікованих футболістів, з якими можна досягати поставлених цілей. Нам потрібно підсилити середину поля і зону атаки. В середу, 18-го липня, виходимо з відпустки. Тренуватимемося в рідному місті.

Хочемо зіграти декілька спарингів, зміцнюючи футбольну майстерність через ігри. Плануємо провести товариські матчі з МФК "Галичина" (Дрогобич), підмонастирським "Феніксом-Стефано", "Карпатами" U-19 і, можливо, навіть з основною командою "зелено-білих левів".

Про очікування від другої частини Прем’єр-ліги Львівщини. Аби підтвердити реноме чемпіона, нам потрібно рівно пройти друге коло чемпіонату. Торік ми після першої половини обласної першості відставали від лідера на 3 очки, але в підсумку здобули золоті медалі. Цього року більшість команд Прем’єр-ліги Львівщини демонструють хороший, рівний футбол, що робить чемпіонат цікавим. У будь-якому випадку ми боротимемося лише за чемпіонство.

Керівництво ФК "Миколаїв" наполегливо працює над розвитком клубу і футболу в місті загалом, поступово закладаючи фундамент для виходу команди на вищий рівень. Встановлено сучасне мультимедійне табло, пластикові сидіння на трибунах, побудовано штучний футбольний майданчик. Заплановано зробити полив газону і нові роздягальні. Якщо все так ітиме й надалі, то, переконаний, із часом Миколаїв гратиме навіть серед професіоналів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →