closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Роман Курдупель: "Агрон-ОТГ" сильний командою і переможний духом!"

Роман Курдупель: "Агрон-ОТГ" сильний командою і переможний духом!"
Изменить размер a+ a-
1781
0

Головний тренер "Агрона-ОТГ" Роман Михайлович Курдупель розповів про виступи своїх підопічних у першій половині чемпіонату та поділився планами на майбутнє.

– Пане Романе, оцініть виступ "Агрона-ОТГ" у першу колі?

– Якщо оцінювати по набраних очках та місцем у турнірній таблиці, то виступ команди вважаю хорошим. Щодо самої гри, то були певні проблеми, не завжди вдавалося грати в комбінаційний футбол, як того хотіли наші керівники клубу. В цьому плані вважаю так траплялося через те, що практично не було жодного матчу в якому вдавалося б виставити оптимальний склад. Через травми (Руслан Луцик, Михайло Штанкевич, Артур Дорі, Анатолій Гринченко) та дискваліфікації довелося постійно тасувати гравців на футбольному полі, змінюючи їх позиції. Загалом у першому колі мало пропускали, але й мало забивали. Будемо намагатися грати більш гостріше в атаці в другому колі.

– А за рахунок яких чинників вдалося здобути перемоги практично в усіх поєдинках?

– У першу чергу за рахунок самовіддачі футболістів. Команда і кожен її гравець вірили в свої сили і грали до останніх секунд. Не в останню чергу подібний результат був зумовлений якісною підготовкою до сезону, яка розпочалася ще в лютому. Також варто сказати і про футбольний фарт, які супроводжував нашу команду в деяких матчах, коли нам вдавалося здобувати перемоги на останніх хвилинах.

– Оцініть гру Вашої команди по персоналіях.

– Не хотів би вдаватися в персоналії. "Агрон" був сильний командою і переможним духом! Звичайно, у нас були лідери, але когось одного чи двох виокремлювати було б не правильно. Разом з тим, були футболісти, якими я залишився не зовсім задоволений. Сподіваюся, вони зроблять правильні висновки і з хорошої сторони себе зарекомендують у другій частині сезону.

– Який поєдинок для "Агрона-ОТГ" в першій частині чемпіонату був найкращий, а який – найгірший?

– Практично всі поєдинки були складними. На нас, як на лідера і діючого чемпіона всі команди налаштовувалися по-особливому. Особисто для мене хорошого рівня був поєдинок у Бережанах, де наша команда поступалася після першого тайму з рахунком 1:2, але знайшла в собі сили та переламала хід гри і в підсумку "Агрон" здобув перемогу.

– Оцініть загальний рівень конкуренції у вищі лізі.

– Цього року середній рівень команд вищої ліги значно зріс. Практично не було прохідних ігор, чи команда перебуває в лідерах, чи серед аутсайдерів, з кожною було важко грати. Це є великим плюсом чемпіонату області!

– Великогаївська команда вже розпочала підготовку до другої частини сезону?

– Так. Тренувальний процес стартував 16 липня. Його розпочали з двосторонньої гри, в якій акцент робив на перегляді потенційних новачків команди. За планом у найближчий четвер маємо зіграти спаринг з хоростківською "Зорю", а орієнтовно 25 липня – з "Покуттям" з Коломиї (Івано-Франківська область). Перший поєдинок відбудеться у Товстолузі, другий – є попередня домовленість про футбольний стадіон Копичинців.

– Чи значною буде ротація складу "Агрона" (хто уже пішов/прийшов, на які позиції шукаєте новий виконавців)?

– Пішов з команди атакувальний півзахисник Руслан Луцик, який виступатиме за чернівецьку "Буковину" в другій лізі. Також не гратиме за великогаївську команду нападник Артур Дорі, якого в ФК "Агрон" все влаштовувало, однак за сімейними обставинами він змушений повернутися додому на Закарпаття. Можливо у команді з’являться й інші нові футболісти, тому з кимось слабшим за рівнем гри доведеться попрощатися. Або ж вони, щоб мати ігровому практику, перейдуть в інші колективи, а зимою повернуться до нас, щоб знову спробувати свої сили в "Агроні".

Щодо новачків, то дали принципову згоду захищати кольори нашої команди атакувальний півзахисник Ігор Вонс з тернопільської "Ниви" та нападник Назар Процик, котрий відомий за виступами в ФК "Збараж", ФК "Козова", "Агробізнес" (Волочиськ), а останнім часом знаходився в Австрії. Поки ми чекаємо звідти трансфер. По решті – ведуться перемовини, думаю в межах 10 днів визначимося по всіх новачках.

– Яке завдання стоїть перед великогаївським "Агроном" на сезон?

– Завдання у нас найвищі – виграти чемпіонат і кубок Тернопільської області. Хоча, для себе вважаю пріоритетом все-таки чемпіонат, адже він складається з 18 поєдинків, які потрібно пройти без зривів протягом півроку, що зійти на п’єдестал пошани. Також маємо зарекомендувати себе з кращої сторони в аматорському чемпіонаті України, в якому "Агрон" дебютує в перших числах серпня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →