closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Богдан Костик: "Маємо двох новачків"

Богдан Костик: "Маємо двох новачків"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
654
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із головними тренерами команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з наставником "Юності" (Верхня Білка), яка разом із СКК "Демня" поділяє першу сходинку турнірної таблиці. Він розповів про першу половину обласного чемпіонату і підготовку до наступних матчів чемпіонських перегонів.

Про результати першого кола чемпіонату. Хотіли набрати більше очок і відірватися від суперників. Зі всіма колективами непросто змагатися. Верхня Білка для всіх стала великим подразником, тому кожен учасник Прем’єр-ліги серйозно налаштовується на матчі з нами. За грою ми нікому не поступалися, навіть у програних поєдинках. Вочевидь, нам забракнуло зіграності і холоднокровності на завершальних стадіях атак.

Мабуть, у деяких зустрічах потрібно було зіграти простіше. В цьому плані показовою є дуель із "Локомотивом" із Рави-Руської, коли ми мали безліч хороших моментів, але пропустили гол у контратаці і поступилися 0:1. Також нам не вистачало двох крайніх півзахисників. Ми постараємося доукомплектувати команду, добре підготуватися і продовжимо боротьбу за найвищі місця.

Про підсилення команди. Зміни у складі "Юності" будуть мінімальні. В нас уже є два новачки – один крайній півзахисник, інший може зіграти як центрального, так і крайнього захисника. В середу, 18-го липня, розпочнемо тренувальний збір, тоді офіційно озвучимо їхні прізвища. Відновився наш капітан Юрій Музика, котрий через травму пропустив перше коло чемпіонату. Шукаємо підсилення в опорну зону. Нам потрібен футболіст, який одразу гратиме в основному складі, тому абикого не братимемо.

Про Олега Шептицького, котрий із 8-ма влучними ударами є одним із найкращих бомбардирів чемпіонату. Я добре знаю Олега, ми тривалий час разом грали. Був упевнений, що Шептицький нам допоможе, і він виправдав мої сподівання. Щоправда, міг забити і більше, але Олег пропустив початок цього сезону і не проходив із нами тренувальні збори. Головне, що він відзначається забитими м’ячами і приносить користь нашій команді.

Про плани на друге коло. Зважаючи на те, що перше коло чемпіонату ми завершили, поділяючи з Демнею першу-другу сходинки турнірної таблиці, завдання перед Верхньою Білкою на сезон стоїть максимальне – боротися за золоті медалі. Як і вболівальники, очікую від своїх підопічних насамперед хорошої гри і результату. Важливо, щоби арбітри судили чесно. Цьогорічна обласна першість дуже цікава. Одразу 8 команд претендують на призові місця. Основними конкурентами "Юності" (Верхня Білка) в боротьбі за "золото" вважаю СКК "Демня", ФК "Миколаїв", ФК "Самбір" та ЛСК "Погонь".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →