closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Руслан Брунець: "Шукаємо гравців у лінію нападу"

Руслан Брунець: "Шукаємо гравців у лінію нападу"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
644
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з головним тренером амбітної команди з Миколаївського району Русланом Брунцем, котрого офіційно призначили наставником "Демні" 6-го червня цього року.

– Пане Руслане, в заключному турі першої половини чемпіонату найсильнішої ліги Львівщини Ваша команда перемогла прямого конкурента в боротьбі за чемпіонство – футбольний клуб "Самбір". Завдяки цій перемозі Демня пішла у відпустку в статусі лідера обласної першості. Вочевидь, налаштовувалися на цей двобій як один із ключових у гонитві за "золотом"?

– Так, ми розцінювали цей поєдинок як гру за 6 очок. У Самборі будь-кому непросто грати. Це специфічна, бойова команда з характером. У попередній домашній зустрічі з ФК "Мостиська" нас підвела реалізація моментів, і ми зіграли внічию 1:1. Але після цього хлопці не опустили руки, адже вони розуміли, що є ще один матч і можна в хорошому настрої піти у відпустку. Тому їхали в Самбір лише за перемогою. Переграли суперника в першому таймі, витримали тиск, забили двічі, добре відіграли в захисті, не давши опонентам жодного шансу. Це дало позитивний результат.

– Які завдання на сезон озвучило перед Вами керівництво СКК "Демня"?

– Керівники "Демні" ставлять перед командою лише максимальні завдання. В них амбіції зашкалюють, вони люблять перемагати. Мене теж цікавлять винятково перемоги. Найголовніше, що ці амбіції підкріплені належними умовами для розвитку клубу, фінансова сторона і тренувальний процес тут на належному рівні. Для футболіста це – суцільне задоволення працювати і не думати про зайве.

– Як оціните "Демню" в першому колі обласного чемпіонату, зокрема, на його заключному етапі?

– "Демня" демонструвала сильну гру ще з початку цьогорічного сезону. Це вона підтвердила і своєю позицією в турнірній таблиці. Важко пояснити наші нічиї в останніх домашніх поєдинках із ременівською "Думною" та ФК "Мостиська". Суперники легко забивають нам на нашому полі, а ми марнуємо чимало хороших моментів. Часто завантажуємо м’яч у чужий штрафний майданчик, однак підводить реалізація.

– Плануєте підсилитися під час липневої паузи в обласному чемпіонаті?

– Так, звісно. Активно працюємо в цьому напрямку, ведемо перемовини з футболістами, котрі пограли за кордоном, у Першій і Другій лігах України. Насамперед проводимо селекцію в напрямку гравців атакувального плану. Думаю, імена потенційних новачків СКК "Демня" стануть відомі після 20-го липня, коли ми вийдемо з відпустки. Через непарну кількість команд у Прем’єр-лізі Львівщини перший тур другого кола обласного чемпіонату пропускаємо і стартуємо 8-го серпня з 1/8 фіналу Кубку Львівської області. Ще є вдосталь часу на підсилення і підготовку.

– Нещодавно на офіційному сайті Асоціації аматорського футболу України з’явився попередній склад учасників всеукраїнської першості серед аматорів сезону 2018/2019-го років. Серед понад 30-ти колективів є і спортивно-культурний клуб "Демня".

– Щодо цього в нас іще не було жодних розмов із керівництвом клубу. Наразі відомо, що ми точно братимемо участь в Кубку України серед аматорів.

– Чого очікуєте від другого кола чемпіонату Прем’єр-ліги Львівської області?

– Перша половина змагань була надзвичайно цікавою. Класний чемпіонат. Команди майже всі рівні, можуть будь-якої миті відібрати один в одного очки. Щільність колективів у турнірній таблиці настільки висока, що в одному турі все може змінитися. На мою думку, у другому колі боротьба за нагороди буде ще запеклішою. Демня вже не перший рік бореться за найвищі місця. Ми повинні бути міцним колективом із твердим характером, аби виграти цьогорічну першість Львівської області.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →