closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 12-й тур. "Маяк" одноосібно очолив турнірну таблицю

Чемпіонат Рівненської області. 12-й тур. "Маяк" одноосібно очолив турнірну таблицю
Изменить размер a+ a-
1208
0

12 тур чемпіонату Рівненської області відбувся у цікавій боротьбі практично в кожному матчі. Лідер 1 ліги перемогою над земляками забезпечив собі звання неофіційного "літнього" чемпіона, а один з його головних конкурентів - врятувався у Гощі у компенсований арбітром час.

Оржівський "ОДЕК" на виїзді зустрічався з одним із багаторічних принципових суперників. "АГАТ" від початку сезону зарекомендував себе "міцним горішком", якому до снаги поборотися за залікові пункти навіть з набагато сильнішими суперниками. Ось і в неділю підопічні Володимира Ткачука ледь не відібрали очки у чинного чемпіона.

У дебюті зустрічі оржівці завдяки голу Андрія Наумця відкрили рахунок матчу і надалі контролювали перебіг поєдинку. Однак, за лічені хвилини до завершення гри Андрій Джум зрівняв рахунок. Це явно не влаштовувало команду, котра нещодавно претендувала на звання чемпіонів України серед аматорів - оржівські футболісти змогли організувати заключний штурм воріт суперників. Захисту гощанської команди не вдалося нічого протиставити Миколі Коляді, котрий із гострого кута вразив ворота "агатівців", завдяки чому "ОДЕК" здобув перемогу та нарешті повернувся до лідируючої трійки чемпіонату.

Матчі між "Маяком" і "Колосом" з Кричильська майже завжди завершуються з достатньо великою кількістю забитих м`ячів. Минулої осені сарненська команда перемогла "молодших братів" з рахунком 8:4, а минулої п`ятниці місцеві вболівальники практично пережили "дежавю" - цього разу "Маяк" переміг - 6:4. "Хет-трик" на рахунку Жданюка, а у "Колоса" двома влучними ударами відзначився Леонід Козяр.

Цікавим видався поєдинок у Млинові, де зустрічались місцева "Вілія" та ФК "Рафалівка". Перша половина зустрічі була за гостями, однак на другу половину гри млинівська команда вийшла по-спортивному злою і нав`язувала гостям з півночі Рівненщини боротьбу за кожен клаптик футбольного поля. Двічі Млинів зрівнював рахунок, в одному із епізодів лідер команди Сергій Вишневський перевірив на міцність поперечину воріт Віталія Бедика. Розв`язка настала за п`ять хвилин до кінця основного часу. Обидві команди продовжували грати на зустрічних курсах, швидко минаючи центральну частину поля - один з контрвипадів Рафалівки завершився фолом збоку захисника команди господарів і як наслідок, штрафним ударом. Його у відмінному стилі, ударом у ближній верхній кут воріт, реалізував Анатолій Пархомчук - 2:3.

Напруженим виявилось протистояння "Коливані" та "Калини": команди зіграли внічию, відзначившись у воротах одна одної у кожному з таймів. У Рокитному несподіванок не сталося і "Ізотоп-РАЕС" записав чергові три пункти до власного активу. Відмітимо домашню перемогу ФК "Садового" над "Соколом" (черговим, 15-м забитим м`ячем у чемпіонаті відзначився лідер бомбардирської гонки Володимир Гайдук).

Результати 12-го туру

"Полісся" (Рокитне) - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 0:2 (0:1).
Голи:
Сергій Чугай (20), Максим Гуменюк (67).

"Коливань" (Клевань) - "Калина" (Бугрин) - 1:1 (1:0).
Голи:
Микола Попнюк (43) - Юрій Павлюк (74).

"АГАТ" (Гоща) - "ОДЕК"(Оржів) - 1:2 (0:1).
Голи:
Андрій Джум (86) - Андрій Наумець (4), Микола Коляда (90+2).

"Садове" - "Сокіл" (Радивилів-Крупець) - 2:0 (1:0).
Голи:
Олександр Дмитрук (6), Володимир Гайдук (72).

"Вілія" (Млинів) - "Рафалівка" - 2:3 (0:1).
Голи:
Андрій Гузоватий (9, автогол), Андрій Молоткевич (67), Петро Базарін (81) - Віктор Стельмах (74), Анатолій Пархомчук (85).

"Маяк" (Сарни) - "Колос" (Кричильськ) - 6:4 (4:1).
Голи:
Кончук (39), Баранов (73), Полончук (68), Жданюк (26, 33, 45) - Козяр (47, 85), Дорожко (88), Левчун (20)

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →