closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Сергій Юдін: "Херсонщину у вищій лізі представлятиме команда Старої Маячки"

Сергій Юдін: "Херсонщину у вищій лізі представлятиме команда Старої Маячки"
Изменить размер a+ a-
2296
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Жіночий футбольний клуб "Восход" із села Стара Маячка Олешківського району Херсонської області було засновано у жовтні 2016 року. Створення клубу у невеличкому селі, де мешкає близько 700 людей, ініціював Віктор Пунгін, керівник сільськогосподарського підприємства "Восход", великий шанувальник жіночого футболу. Посаду головного тренера довірили Сергію Юдіну, який до цього тринадцять років очолював дівочі команди Олешківської ДЮСШ, а з командою U-14 у 2016 році став чемпіоном України. До тренерського штаб також увійшов Володимир Борщенко, який має досвід роботи з молодіжною і юнацькою збірними України, вищоліговою "Южанкою" (Херсон).

Сергій Юдін: "Херсонщину у вищій лізі представлятиме команда Старої Маячки" - изображение 1

Торік сільські футболістки дебютували у першій лізі. Дебют виявився більш ніж вдалим – перемога у чемпіонаті. Тепер на команду очікує дебют у вищому дивізіоні. До слова, чемпіонат почнеться 4 серпня. В інтерв’ю кореспонденту FootBoom наставник "Восхода" Сергій Юдін підвів підсумки минулого сезону і поділився планами на майбутнє.

- Сергію Михайловичу, почнемо нашу розмову з оцінки виступу "Восхода" у груповому турнірі чемпіонату України у першій лізі.

- Перше місце "Восхода" у своїй групі говорить саме за себе. За два тури до закінчення групового турніру ми забезпечили собі дострокове перше місце. За п’ятибальною шкалою ставлю команді "п’ятірку" за виступ на попередньому етапі.

- В заключному матчі групових змагань "Восход" досить несподівано вдома з великим рахунком (1:6) поступився ВО ДЮСШ (Вінниця)…

-Дійсно, рахунок неприємний. Втім, на це були об’єктивні причини. По-перше, ця гра вже нічого не вирішувала, тож напередодні фінального етапу дали відпочити деяким ключовим гравчиням, які мали пошкодження. Дівчата повинні були відновити свої бойові кондиції перед фінальним турніром, який відбувся на Херсонщині. У матчі з вінничанками перевірили найближчий резерв. До слова, у першому колі у гостях "Восход" переміг ВО ДЮСШ з аналогічним рахунком - 6:1.

- Півфінальний поєдинок фінального етапу проти "Маріупольчанки", в якому ваша команда перемогла з рахунком 3:2, багато фахівців вважають був гідним фіналу.

- Я погоджуюсь з тим, що цей поєдинок мав усі підстави називатися фінальним. "Маріупольчанка" - це один із найсильніших клубів першої ліги. Команда укомплектована висококласними досвідченими футболістками. Фаворитом, до речі, у цьому протистоянні вважалася "Маріупольчанку". Вже на початку зустрічі суперниці відкрили рахунок, але потім наші футболістки заволоділи ініціативою і ще до перерви завдяки хет-трику Юлії Стець "Восход" вийшов уперед. Маріупольські гравчині лише на 90-ій хвилині скоротили розрив у рахунку до одного м’яча.

- Як для вашої команди склався фінал проти представника Львівської області - "Янтарочки" (Новояворівськ)?

- Перед грою ми психологічно налаштовували дівчат на серйозний бій. І я, вважаю, це нам добре вдалося. Про що свідчить, зокрема рахунок у матчі – 3: 0 на користь "Восхода". Цей поєдинок команді дався навіть легше, ніж півфінал проти "Маріупольчанки".

На 7-ій хвилині рахунок у зустрічі відкрила Валерія Сенічева. Після цього довгий час ніхто не міг відзначитися, хоча "Восход" впевнено контролював події на полі. Усі питання щодо переможця зняла Юлія Стець, яка на 67-ій і 78 -ій хвилинах встановила остаточний рахунок – 3:0. Херсонщину у вищій лізі представлятиме команда села Стара Маячка, де мешкає всього 700 людей.

Зазначу, що два м’ячі Юлія забила головою. Вона з п’ятьма голами у фінальному турнірі та 20-ма на попередньому етапі стала кращим бомбардиром першої ліги.

Сергій Юдін: "Херсонщину у вищій лізі представлятиме команда Старої Маячки" - изображение 2

- Перед початком сезону ви вірили, що "Восход" зможе перемогти у першій лізі?

- Це входило у наші плани. Дякуючи президенту "Восхода" Віктору Пунгіну команда була добре укомплектована та забезпечена всім необхідним для вдалого виступу. Хоча по ходу сезону виникали певні проблеми. Зокрема через травми вибули ключові гравчині – Інна Чистякова і Юлія Ємельянова. Вже в розгарі чемпіонату "Восход" суттєво підсилила права захисниця Марія Кряж. Вона активно підключалася до атак, вміло виконувала стандартні положення. Марія нам дуже допомогла.

- Що сказав після перемоги над "Янтарочкою" президент клубу Віктор Пунгін?

- Він був дуже задоволений, побажав якомога краще виступити у вищій лізі. А ще – вручив дівчатам преміальні за успішний сезон.

- Кого відзначите з гравчинь за підсумками сезону?

- Відзначу всю команду. Індивідуально виокремлю гру кращого бомбардира чемпіонату Юлії Стець; захисниць Марії Несіної, Юлії Байгарович;півзахисниць Ганни Норік, Вікторії Марченко, Дар`ї Думановської. Надійністю на останньому рубежі відзначалася Людмила Устинова, якій всього 17 років.

- Як команда готується до дебюту у вищій лізі?

- Чемпіонат у вищій лізі стартує 4 серпня. "Восход" розпочав підготовку 28 червня, тренуємось у Херсоні на стадіоні ДЮСШ "Освіта". За це хотілося б висловити слова подяки директору цього закладу Віктору Бербенцеву.

- Які у "Восхода" заплановані спаринги?

- Поки що все в стадії перемовин. Але контрольні матчі обов’язково будуть, адже у підготовчий період вони дуже необхідні.

Сергій Юдін: "Херсонщину у вищій лізі представлятиме команда Старої Маячки" - изображение 3

- Чи вдасться "Восходу" зберегти переможний склад?

- Я в це вірю. На даний момент усі гравчині на місці, нас ніхто не залишив.

- Хто поповнив склад команди?

- На перегляді перебувають декілька футболісток. Але контракти не підписані, тому називати якісь прізвища ще зарано. Думаю, що найближчим часом визначимось з новачками.

- Які ігрові лінії насамперед потребують підсилення?

- Непогано було б придбати класних футболісток в усі ланки. Хочеться, аби була серйозна конкуренція в команді. У колективі, який ставить перед собою амбітні цілі повинна існувати конкуренція за місце у стартовій одинадцятці.

- Де "Восход" проводитиме свої домашні матчі?

- Херсонська обласна федерація запропонувала нам проводити домашні матчі у Бериславі, районному центрі, де свої поєдинки грає чоловіча друголігова "Таврія" (Сімферополь). Але ми хотіли б грати в Олешках, де 15 серпня відкривається стадіон. Якщо все буде добре, то розраховуємо саме на арену в Олешках.

- На ваш погляд, чи під силу "Восходу" буде на рівних протистояти у вищій лізі вітчизняним грандам - "Житлобуду-1" (Харків) і "Житлобуду-2" (Харків).

- Звичайно, що проти харківських грандів грати буде дуже важко. За класом вони помітно переважають інші команди. Але ми будемо старатися, битимемось в кожному матчі. Задача – закріпитися у вищій лізі.

- Чи є у "Восході" гравчині, яких ви могли б порекомендувати тренерам збірних України?

- У "Восході" є багато молодих і цікавих гравчинь, які будуть прогресувати. А що до вашого питання, то матчі у вищій лізі повинні показати, чи гідні наші дівчата бути футболістками збірної України.

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

25 апреля
13:59
Федерико Кьеза намерен покинуть "Ювентус", если Аллегри останется
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
13:29
Анатолий Диденко: "На сборах у Кварцяного от усталости люди просыпались и спрашивали: "Какая сейчас тренировка? Третья? Вторая?"
13:15
Ян Костенко: "Хочу попросить прощения у болельщиков "Карпат" и Ариэльсона"
13:00
Игрока "Днепра-1" Гаджиева хотят видеть в сборной Азербайджана
12:45
Ярослав Ракицкий интересен "Металлисту 1925"
12:30
Известно, сколько зрителей смогут посетить финал Кубка Украины
12:15
Александр Петренко: "В "Байере" все должны возвращаться за линию мяча. Если кто-то этого не делает - штраф"
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
12:00
Андре Виллаш-Боаш - о борьбе с раком: "Я едва не умер от асфиксии во время операции"
11:40
Андрей Неделин: "Металлист 1925" за фонд премирования арбитров УПЛ, но делать взнос задним числом не считаем нужным"
11:25
Игорь Грищенко: "Надеюсь, что решение по Тимощуку будет положительным для всей Украины"
11:10
Константин Сосенко: "Скляра готовят к финалу Кубка Украины с "Шахтером", его называют "Гаскойном"
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:40
Матч "Хуст" – "Металлург" не состоится
10:29
"Рух" завоевал бронзовую премию массового футбола UEFA Grassroots Awards
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:51
Константин Сосенко: "Крупским интересуются "Полесье", "Спарта" и "Маккаби" Хайфа"
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:40
Клубы УПЛ минимальным большинством поддержали предложение выделить средства на премирование арбитров
09:29
Гендиректор "Атлетико" высказался о создании Суперлиги
09:19
The Telegraph: "Челси" может уволить Почеттино, если клуб не выйдет в еврокубки
Больше новостей
25 апреля
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
13:29
Анатолий Диденко: "На сборах у Кварцяного от усталости люди просыпались и спрашивали: "Какая сейчас тренировка? Третья? Вторая?"
13:15
Ян Костенко: "Хочу попросить прощения у болельщиков "Карпат" и Ариэльсона"
13:00
Игрока "Днепра-1" Гаджиева хотят видеть в сборной Азербайджана
12:45
Ярослав Ракицкий интересен "Металлисту 1925"
12:30
Известно, сколько зрителей смогут посетить финал Кубка Украины
11:40
Андрей Неделин: "Металлист 1925" за фонд премирования арбитров УПЛ, но делать взнос задним числом не считаем нужным"
11:25
Игорь Грищенко: "Надеюсь, что решение по Тимощуку будет положительным для всей Украины"
11:10
Константин Сосенко: "Скляра готовят к финалу Кубка Украины с "Шахтером", его называют "Гаскойном"
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:40
Матч "Хуст" – "Металлург" не состоится
10:29
"Рух" завоевал бронзовую премию массового футбола UEFA Grassroots Awards
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:51
Константин Сосенко: "Крупским интересуются "Полесье", "Спарта" и "Маккаби" Хайфа"
09:40
Клубы УПЛ минимальным большинством поддержали предложение выделить средства на премирование арбитров
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
09:03
Плюс 1040 человек и 13 танков: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 25.04.24
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
07:07
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 25.04.2024
24 апреля
23:15
Миколенко травмировал голеностоп и может вылететь на шесть недель (Фото, Видео)
23:04
Самый дорогой игрок в истории "Шахтера" может получить штраф в 10 миллионов евро
22:20
Сидорчук получил оценку за дебютный капитанский матч за "Вестерло"
Больше новостей
25 апреля
13:59
Федерико Кьеза намерен покинуть "Ювентус", если Аллегри останется
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
12:15
Александр Петренко: "В "Байере" все должны возвращаться за линию мяча. Если кто-то этого не делает - штраф"
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
12:00
Андре Виллаш-Боаш - о борьбе с раком: "Я едва не умер от асфиксии во время операции"
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:29
Гендиректор "Атлетико" высказался о создании Суперлиги
09:19
The Telegraph: "Челси" может уволить Почеттино, если клуб не выйдет в еврокубки
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
08:49
"Хорошо, с меня хватит" - Клопп о возвращении "Ливерпуля" в чемпионскую гонку
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
08:12
Вице-президент "Барселоны": "Хави останется, он очень счастлив здесь"
01:59
Чемпионат Англии. "Вулверхэмптон" – "Борнмут" 0:1. Видеообзор матча
01:52
Чемпионат Англии. "Кристал Пэлас" – "Ньюкасл" 2:0. Видеообзор матча
01:45
Кубок Италии. "Аталанта" – "Фиорентина" 4:1. Видеообзор матча
01:39
Чемпионат Англии. "Эвертон" – "Ливерпуль" 2:0. Видеообзор матча
01:31
Чемпионат Англии. "Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед" 4:2. Видеообзор матча
01:20
Чемпионат Франции. "Монако" – "Лилль" 1:0. Видеообзор матча
00:40
Чемпионат Англии. 29-й тур. "Арсенал" унижает "Челси", "Эвертон" шокирует "Ливерпуль"
Больше новостей
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
19:45
Твенте - Алмере: прямая трансляция матча
20:00
Лорьян - ПСЖ: прямая трансляция матча
21:30
Брюгге - Генк: прямая трансляция матча
21:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прямая трансляция матча
21:45
Вулверхэмптон - Борнмут: прямая трансляция матча
21:45
Ковентри - Халл: прямая трансляция матча
22:00
Манчестер Юнайтед - Шеффилд Юнайтед: прямая трансляция матча
22:00
Эвертон - Ливерпуль: прямая трансляция матча
22:00
Кристал Пэлас - Ньюкасл: прямая трансляция матча
22:00
Монако - Лилль: прямая трансляция матча
22:00
Марсель - Ницца: прямая трансляция матча
22:00
Аякс - Эксельсиор: прямая трансляция матча
22:00
Аталанта - Фиорентина: прямая трансляция матча
22:15
АВС - Порту II: прямая трансляция матча
23 апреля
03:00
Вила Нова - Гуарани: прямая трансляция матча
21:30
Стандард - Мехелен: прямая трансляция матча
Больше новостей
25 апреля
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
12:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прогноз на матч
11:30
Антверпен - Юнион: прогноз на матч
09:45
Херенвен - ПСВ: прогноз на матч
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
12:00
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
11:45
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
11:30
"Брюгге" - "Генк". Анонс и прогноз матча
12:00
Аталанта - Фиорентина: прогноз на матч
12:00
Аякс - Эксельсиор: прогноз на матч
12:00
Монако - Лилль: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ницца: прогноз на матч
11:45
Ковентри - Халл: прогноз на матч
11:30
Брюгге - Генк: прогноз на матч
11:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прогноз на матч
10:00
Лорьян - ПСЖ: прогноз на матч
09:45
Твенте - Алмере: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →