closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Євген Андрушків: "Збруч-Агробізнес" по грі не поступавя суперникам, а де кого й переважав"

Євген Андрушків: "Збруч-Агробізнес" по грі не поступавя суперникам, а де кого й переважав"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2259
0

Підволочиський "Збруч-Агробізнес" завершив перше коло обласного чемпіонату на четвертому місці вищої ліги. Головний тренер команди Євген Петрович Андрушків розповів про виступити своїх підопічних у першій половині чемпіонату та поділився планами на майбутнє.

– Пане Євгене, проаналізуйте гру підволочиського "Збруча-Агробізнес" у першу колі?

Ми є новачки вищої ліги, але "Збруч-Агробізнес" по грі не поступавя суперникам, а де кого й переважав. Звичайно, не все виходило на футбольному полі, як би того хотілося, але то є футбол і в інших командах не грають хлопчики для биття.

– Оцініть гру Вашої команди по ланках та персоналіях.

У нас два рівноцінні воротарі, однак більшість матчів стояв Іван Коцій, бо Олег Глушка не повністю відновився після ушкодження, однак у кубку області Глушка продемонстрував дуже високу майстерність. У захисті лідерами були Павло Макогон і Андрій Донець. Але Донець, на жаль, багато матчів пропустив через проблеми зі спиною. Надійно зіграв і наш правий захисник Приян. На лівому краю захисту сезон починав Юрій Білик, але він до кінцяперше коло не дограв, виїхавши за кордон. Тому на цій позиції в нас були проблеми, довелося перевести в оборону капітана команди опорного півзахисника Олега Кубика. За винятком деяких матчів, добротну гру показав центральний захисник Ярослав Ясніцький. Непогано зіграли першу частину сезону флангові півзахисники брати Паюки, на хорошому рівні провів перше коло опорний хав Андрій Малащук і нападник Богдан Коза. Ну і, звичайно, лідером був Дмитро Познанський. На жаль, через травми не змогли себе повністю реалізувати Тарас Даньків, Євген Ємаєв, Ярослав Миронюк.

– Який поєдинок для "Збруча" в першій частині сезону був найкращий, а який – найгірший?

Невдалими були два виїзні матчі. У Заліщиках по ходу поєдинкувигравали 2:0, а в підсумку програли – 4:3. Провальна гра була уЗборові. Якщо перший тайм там зіграли внічию – 1:1, то за підсумками другого програли супернику – 1:6. Якісних матчів було значно більше. Гарно зіграли дебютний поєдинок сезону проти ФК "Козова", якого перемогли – 7:2. До активі відніс би перемогу над ФК "Бережани" (1:0), а також – над зборівським "Колосм" у кубковому поєдинку (3:0). У тій зістрічі, особливо в її другому таймі, зіграли в гостро атакувальний футбол. І, звичайно, варто відзначити матч-відповідь 1/8 фіналу кубок області. У Вишнівці програвали 0:4 і двагравці були вилучені, але хлопці проявили характер і, незважаючи на поразку 4:5, пройшли далі по турнірінй сітці завдяки домашній перемозі – 3:2.

– Оцініть загальний рівень конкуренції у вищі лізі.

– Команди дуже сильні, всі матчі відбуваються на дуже високих швидкостях, суперники не дають гравцям лишньої секунди подумати. Ми 2017 році виступали в першій лізі, то в порівнянні з нинішньою вищою лігою, по рівню матчів – це небо і земля. З команд-суперницьмені сподобались ФК "Вишнівець" і "ДСО-Поділля", які грають в атакувальний футбол. З гравців би виділив Дмитра Галадей з Вишнівця, Павла Чорномаза із Заліщиків та Святослава Дзядикевича зі Зборова.

– Коли підволочиська команда розпочне підготовку до другої частини сезону?

– Після 8 липня відновляться тренування. До початку другого кола плануємо зіграти 5-6 товариських матчів.

– Чи значною буде ротація складу ФК "Збруч-Агробізнес" (хто уже пішов/прийшов, на які позиції шукаєте новий виконавців)?

Центральний оборонець Павло Макогон перейшов до тернопільської "Ниви". Дмитро Познанський теж має запрошення з цієї комнади. Плануємо взяти 4-5 гравців, щоб були конкурентноздатними в другому колі вищої ліги.

– Яке завдання стоїть перед ФК "Збруч-Агробізнес" на сезон?

Дуже хотілося б зайняти призове місце і вийти до фіналу обласногокубка і в ньому перемогти!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →