closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ігор Твардовський: "Вихованці бережанського футболу скористалися своїм шансом"

Ігор Твардовський: "Вихованці бережанського футболу скористалися своїм шансом"
Изменить размер a+ a-
1114
0

Головний тренер ФК "Бережани" Ігор Твардовський розповів про виступи своїх підопічних у першій половині чемпіонату та поділився планами на майбутнє.

– Пане Ігорю, проаналізуйте гру ФК "Бережани" у першу колі?

– Скажу чесно – хотілося б виступити краще. Однак після серії поразок у середині першого кола те, що підійшли на екватор на другому місці – результат не поганий. В загальному недорахувалися шести очок, не мали права програвати ані ФК "Козова" вдома, ані підоволочиському "Збручу" на виїзді.

Читайте также: Турнірна таблиця чемпіонату Тернопільської області

– Оцініть гру Вашої команди по ланках та персоналіях.

– Можу відзначити з кращого боку воротаря Андрія Гараса, гравця середини поля Дениса Мострянського, чекав і чекаю більшого від Андрія Засєдка. Не виправдали сподівань, насамперед у самовіддачі, ціла група футболістів, яких було запрошено з Тернополя. Прийшовши на їх місце вихованці бережанського футболу скористалися своїм шансом та довели, що на них теж можна робити ставку.

– Який поєдинок для ФК "Бережани" в першій частині сезону був найкращий, а який – найгірший?

– Не сподобалися однозначно поєдинки чемпіонату з ФК "Козова" (0:1) та "Збручем", у яких ми мінімально програли двічі по 0:1. Також незадоволений грою команди в кубковому поєдинку проти "ДСО-Поділля" (0:3). Що ж до кращих матчів, то до таких би відніс домашній матч проти лідера – великогаївського "Агрона". Хоча ми ту зустріч програли (2:3), але глядачі й наше керівництво було задоволено самовіддачею футболістів. Тоді нам довелося грати без цілої групи тернопільських виконавців, тим не менше підопічні показали доволі змістовний футбол, виконали практично все, що від них вимагав. А якщо говорити про переможні поєдинки, то відзначив би матч у Зборові, де ми програючи місцевому "Колосу" після першого тайму (1:2), знайшли в собі сили та зуміли здобути перемогу – 4:2.

– Оцініть загальний рівень конкуренції у вищі лізі.

– Команди практично рівні за класом, наперед не знаєш, де можеш знайти очки, а де загубити. Чемпіонат дуже цікавий, практично всі команди борються за нагороди. Лише особняком стоїть "Агрон-ОТГ", який значно відірвався у турнірній таблиці й йде по чемпіонському графіку. Вважаю, що за 2-3 місця у другому колі буде дуже серйозна боротьба і до останнього туру ніхто не наважиться назвати команди з призової трійки.

– Коли бережанська команда розпочне підготовку до другої частини сезону?

– Плануємо розпочати тренувальний процес 12 липня. Вже відомо, що братимемо участь у традиційному турнірі чотирьох команд у Монастириськах пам’яті Володимира Дроня. Там окрім нашої, гратиме місцева команда і два колективи з Івано-Франківщини. Також хочемо зіграти кілька товариських матчів. По суперниках поки ще не визначилися, будемо домовлятися в найближчі дні.

– Чи значною буде ротація складу ФК Бережани" (хто уже пішов/прийшов, на які позиції шукаєте новий виконавців)?

– Уже немає в команді, відповідно не гратимуть за нас у другому колі Віктор Ковальчук, Ігор Копцюх, Олександр Грінько, Сергій Фарботняк, Дмитро Марценюк. Вже по ходу першого кола доводилося вносити певні корективи, зокрема запросили кілька місцевих вихованців. У перерві між кола продовжуватимемо шукати нових виконавців, думаю 3-4 футболісти в нашій команді з’являться. Це – як досвідчені виконавці, так і молоді. Шукатимемо гравців на місця крайніх півзахисників, оборонця та нападника.

– Яке завдання стоїть перед ФК "Бережани" на сезон?

– У команди з Бережан постійно завдання якнайвищі. Безперечно, і в цьому чемпіонаті плануємо бути в трійці призерів. Минулого року нам дещиці не вистачило, щоб здобути бронзу. Цьогоріч усвідомлюємо, що конкуренція велика, суперники укомплектовані кваліфікованими футболістами, сам чемпіонат дуже цікавий, тому нам буде не просто, але докладемо всіх зусиль, щоб зійти на п’єдестал пошани.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →