closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Лідер "Агрона" перейшов у "Буковину"

Лідер "Агрона" перейшов у "Буковину"
Изменить размер a+ a-
1010
0

Лідер великогаївського "Агрона-ОТГ", 22-річний півзахисник Руслан Луцик перейшов до команди другої ліги чемпіонату України – чернівецької "Буковина". Трудова угода з клубом підписана на один рік.

Нагадаємо, у 2018 році Руслан Луцик починав виступати в теребовлянській "Ниві", яка грала в аматорському чемпіонаті України. Після того, як команду наприкінці квітня розформували Луцик перейшов до великогаївського "Агрона-ОТГ", де став лідером команди (в семи поєдинках чемпіонату області відзначився двома голами, стільки ж зумів забити у двох кубкових поєдинках) і допоміг своєму новому колективу завершити перше коло на чолі турнірної таблиці, маючи відрив від найближчого суперника аж 11 очок.

У "Буковині" Руслан зіграв один спаринг – проти збірної вільних агентів, якій забив перший гол, а чернівецька команда перемогла – 4:1. Після того матчу тренери "Буковини" вирішили укласти контракт з футболістом.

Для Руслана Луцика – "Буковина" не є першою професійною командою. У 2015 році він вже мав досвід виступу за ФК "Тернопіль", який грав у першій лізі чемпіонату України. Але тоді він закріпитися в команді не зумів, потрапивши 12 разів до заявки на матч, але на поле виходив всього два рази.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →