closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. Підсумки 10-го туру

Чемпіонат Рівненської області. Підсумки 10-го туру
Изменить размер a+ a-
734
0

10 тур став першим туром в чемпіонаті Рівненської області нинішнього сезону, у котрому за вікенд були зіграні усі 6 поєдинків.Тур виявився багатим на голи, чим порадував численних прихильників обласного футболу.

Лідери1 ліги Рівненщини здобули впевнені перемоги. А у наступну середу з двох команд, що йдуть без поразок може залишитися тільки одна: в перенесеній грі "Маяк" у рідних стінах прийматиме "ОДЕК" (який відтепер, до слова, очолює новий наставник - волинянин Ярослав Комзюк).

Сарненські та оржівські футболісти підходять до очного протистояння у хорошій формі. Підтвердженням цьому можуть слугувати їхні розгромні перемоги над "Коливанню" (4:0) та "Садовим" (7:1) відповідно. Не відстає від "непереможених" і ФК "Малинськ", який на цих вихідних зумів здолати опір новоспеченого фіналіста Кубку Рівненської області-2018 - "Ізотоп-РАЕС" з Варашу (4:2). Все це свідчить про те, що боротьба між "трьома китами" футболу Рівненщини ще в першій половині чемпіонату обіцяє бути напруженою та непередбачуваною.

...Трьом забитим у ворота суперників м`ячам пораділи вболівальники з Рокитного. Щоправда, у воротах їхнього улюбленого "Полісся" у домашньому протистоянні з ФК "Рафалівкою" побувало аж сім (3:7). Гаряче було у Млинові та Гощі, де боротьба за здобуті очки тривала до заключних хвилин поєдинків. У містечку на березі Ікви усе вирішив влучний постріл Віктора Чудлі з 11-метрової позначки, а у Гощі місцевий "АГАТ" перехилив шальки терезів на свій бік у компенсований арбітром час: на останніх секундах поєдинку Олександр Макарчук підтвердив той факт, що Гощанський район у цьому чемпіонаті абсолютно негостинний до ФК "Кричильськ" (тут команда з Сарненщини вже зазнавала поразок від "Калини" з Бугрина та "Сокола" із Садового). Цікаво, якою буде відповідь футболістів з Кричильська у другому колі.

В турнірній таблиці особливих змін не сталось. Кінцівка першої половини турніру мусить бути цікавою, адже на шанувальників гри мільйонів чекають перенесені матчі бронзового призера чемпіонату України серед аматорів оржівського "ОДЕКа" з лідерами цьогорічних обласних змагань.

Результати 10-го туру

"АГАТ" (Гоща) - "Колос" (Кричильськ) - 2:1 (1:0)
Голи: О.Макарчук, 20, 90+3 - В.Ніколайчук, 89.

ФК "Садове" - "ОДЕК" (Оржів) - 1:7 (1:5)
Голи: І.Попович, 29 - М.Коляда, 20, 44, В.Семенчук, 31, М.Трофімчук, 36, 51, В.Газицький, 38, О.Ніколайчук, 81.

ФК "Малинськ" - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 4:2 (2:1)
Голи: В.Кір`ях, 26, 54, О.Гергелюк, 45, М.Гайдучик, 57 - М.Гуменюк, 16, О.Якубський, 84.

"Полісся" (Рокитне) - ФК "Рафалівка" - 3:7 (1:3)
Голи: О.Нечипорук, 25, 64, Р.Денисюк, 91+2 - В.Стельмах, 10,49, Р.Федіна, 22, Д.Серховець, 40, В.Ярошик, 74, В.Штинь, 87, В.Левков, 90+2.

"Вілія" (Млинів) - "Калина" (Бугрин) - 0:1 (0:1)
Гол: В.Чудля (22, з пен.)

"Маяк" (Сарни) - "Коливань" (Клевань) - 4:0 (2:0)
Голи: С.Примак, 23, 45, С.Жданюк, 49, з пен., Д.Кончук, 69.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →