closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 13-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 13-го туру
Изменить размер a+ a-
1036
0

У суботу, 30-го червня, відбудуться заключні матчі першого кола найсильнішої ліги Львівщини.

ФК "Самбір" – СКК "Демня". Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Центральний матч звітного туру. Наразі в обох команд, які є прямими конкурентами в гонитві за "золотом", по 11 зіграних матчів і по 21-му заліковому балу в скарбничці, але в самбірчан краща різниця забитих і пропущених м’ячів (19:5 проти 15:7). Тож уболівальників очікує справжнє видовище, запекла боротьба за "6 очок". До слова, останнім часом і "Самбір", і "Демня" дещо збавили оберти, загубивши очки у протистояннях із колективами з нижньої частини турнірної таблиці. Але бажання попсувати один одному нерви може додати бадьорості футболістам у заключному поєдинку першого кола.

"Локомотив" (Рава-Руська) – "Юність" (Гійче). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Футболісти з Рави-Руською під завершення першого кола обласного чемпіонату набрали хорошої ходи і навіть відібрали очки в фаворитів сезону – "Юності" з Верхньої Білки та ФК "Миколаїв" (двічі по 1:0), однак потім несподівано через грубі помилки в обороні поступилися на власному полі підмонастирському "Феніксу-Стефано" 0:4. Проте ця поразка не похитнула бойовий настрій "залізничників", і минулого туру вони здолали добротвірський "Енергетик" 2:0. Їх знову чекає непростий суперник – "Юність" (Гійче), яка після стартових турів перебувала на вершині турнірної таблиці. Перед гійченцями стоїть чітке завдання – потрапити в трійку призерів, тож вони намагатимуться не втратити очки у протистоянні з "Локомотивом".

ЛСК "Погонь" – "Енергетик" (Добротвір). Дорослі: 14:00, матч юнаків не відбудеться.

Високі амбіції і у львівської "Погоні". У заключному турі першого кола чемпіонату львів’яни прийматимуть на стадіоні "Гарт" ("Трудові резерви") у Львові одного з аутсайдерів – добротвірський "Енергетик". "Енергетики", які посідають передостанню сходинку турнірки, вміють нав’язати боротьбу супернику, що вони продемонстрували в попередній зустрічі з "Локомотивом" із Рави-Руської. Щоправда, аби отримати з цього позитивний результат, футболістам із Добротвору потрібно краще грати на завершальній стадії атак.

ФК "Мостиська" – "Юність" (Верхня Білка). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.

Молода команда з Мостиської доволі кусюча й готова відбирати очки навіть у фаворитів сезону. Це їм успішно вдалося в дуелях із ФК "Самбір" та СКК "Демня" (двічі по 1:1). Тепер до них у гості завітає не менш амбітна "Юність" із Верхньої Білки. Без сумніву, "білки" їдуть лише за перемогою, яка дозволить їм піти на літню перерву в трійці призерів або навіть у статусі лідера першого кола Прем’єр-ліги Львівської області.

"Думна" (Ременів) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

"Думна" потужно розпочала дебютний сезон у Прем’єр-лізі Львівщини, але з часом увесь запал ременівців розсіявся, й вони опустилися на 8-му сходинку турнірної таблиці. Востаннє колектив із Ременова перемагав у чемпіонаті ще 20-го травня (1:0 новояворівський "Гірник"), тому, звісно, підопічні Ігоря Топоровича прагнутимуть виправити цю прикру статистику в зустрічі з "феніксами". Але зробити це непросто, адже підмонастирці набрали обертів і всерйоз підтискають у турнірці лідерів, тож, вочевидь, захочуть завершити перше коло на мажорній ноті.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →