closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Біловус: "У нас молода команда"

Віталій Біловус: "У нас молода команда"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
858
0

Минулого туру Прем’єр-ліги Львівщини опорний атакувальний півзахисник ФК "Мостиська" допоміг своїй команді здобути нічию у виїзному протистоянні з одним із лідерів обласної першості – спортивно-культурним клубом "Демня", забивши красивий гол здалеку.

Наразі він із 4-ма влучними пострілами – другий бомбардир мостиської команди після президента і тренера-гравця "прикордонників" Андрія Шагали, на рахунку якого 5 голів. Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з талановитим 27-річним гравцем ФК "Мостиська" Віталієм Біловусом.

– Віталію, Твій гол допоміг ФК "Мостиська" відібрати залікові бали в одного з фаворитів сезону. Як відчув момент, коли треба було пробивати?

– Побачив, що дальній кут воріт відкритий і вирішив пробити. В цьому чемпіонаті я забив схожий гол у протистоянні з ременівською "Думною", Звісно, тут даються взнаки наполегливі тренування. "Демня" бореться за чемпіонство, там чимало досвідчених виконавців. У ФК "Мостиська" багато молодих гравців, більшість із Мостиського району. Тому нічия 1:1 із таким суперником – приємний результат для нас. Наші опоненти мали безліч хороших моментів, але фортуна була на нашому боці. Ми скористалися нагодою, а за більш сприятливих обставин могли і другий м’яч забити.

– Скільки часу Ти захищаєш кольори ФК "Мостиська"?

– До мостиського клубу я перейшов напередодні цьогорічного сезону з підмонастирського "Фенікса-Стафано". Раніше також виступав за "Кар’єр" із Торчиновичів, ФК "Самбір", соснівський "Рочин", СКК "Демню". Я уродженець Трускавця, проживаю у Львові. Футболом захоплююся з дитинства. Батьки побачили в мені перспективи і віддали у футбольну школу львівських "Карпат". Я щиро вдячний своєму тренерові Андрію Грінеру, котрий навчив мене азам футбольної майстерності. Сьогодні не уявляю свого життя без цього виду спорту.

– Які завдання стоять перед футбольним клубом "Мостиська" цього сезону?

– Команда повернулася у Прем’єр-лігу Львівщини, тому наразі наша основна ціль – спробувати власні сили в найсильнішій лізі аматорського футболу Львівщини, побачити, на що ми здатні. В нас чимало молодих гравців, тому важливо, аби вони насамперед притерлися один до одного і набралися досвіду. Думаю, наступного року перед ФК "Мостиська" стоятимуть більш чіткі завдання. У кожній грі ми налаштовуємося лише на перемогу. Умови для прогресу хороші у всіх аспектах, керівництво команди забезпечує всі потреби футболістів.

– Наразі ФК "Мостиська" з 13-ма заліковими балами в активі займає в турнірній таблиці 10-ту сходинку. Чи задоволений Ти такою позицією?

– Звісно, хотіли виступити краще, але були поєдинки, в яких нам забракнуло фарту, в деяких матчах не дограли. Тим паче, ми невдало розпочали сезон, поступившись 0:4 на виїзді чинному чемпіону Львівської області ФК "Миколаїв". Могли набрати більше очок. Не використали, наприклад, хороші нагоди в дуелях із "Погонню" та новояворівським "Гірником".

– У заключному турі першого кола Прем’єр-ліги Львівщини ФК "Мостиська" на власному полі поміряється силами зі ще одним фаворитом сезону – "Юністю" з Верхньої Білки. Чого очікуєш від цього протистояння?

– Це доволі серйозний суперник. Ми зустрічалися з Верхньою Білкою у плей-оф цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста. В підсумку футболісти "Юності" тріумфували на турнірі легендарного тренера. З того часу відбулися зміни що в них, що в нас. Однозначно ми налаштовуємося лише на перемогу. Зі всіма командами в обласному чемпіонаті можна боротися. Шанси на переможний результат у матчі з Верхньою Білкою в нас достатньо високі. Тим паче, цього сезону ми вже відбирали очки в колективів із верхівки турнірної таблиці – у ФК "Самбір" та СКК "Демня".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →