closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Артем Марченко: "Ми вийдемо на гру по-спортивному злі"

Артем Марченко: "Ми вийдемо на гру по-спортивному злі"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
616
0

Після принципового суботнього двобою в регулярному чемпіонаті "Діназу" з бзівським "Авангардом" вже в четвер команди зійдуться в Демидові в чвертьфіналі Кубку області. Настрій у діназівців один – взяти реванш. Про обидва протистояння ми поговорили з автором єдиного голу в складі нашої команди півзахисником Артемом Марченко.

- Емоції після гри в Баришівці були невеселі.

- Прикро програвати при нашій непоганій грі та ще й пропустити у свої ворота три м’ячі. Вважаю, що ми не заслужили такого результату. Але "Авангард" команда досвідчена і вони дуже вдало скористалися нашими помилками. Що ж, це хороший футбольний досвід.

- Що не вдалося в тому поєдинку?

- Реалізувати один-два моменти, які ми створили. Коли зрівняли рахунок, то подумалося, що ось зараз розвернемося, заб’ємо ще. Але Бзів досить швидко провів другий гол, продемонструвавши свій досвід та зіграність. Вони спіймали нас в дуже потрібну для них мить.

- Цей другий м’яч трішки підкосив команду?

- Можливо на хвилину-другу. Та ми швидко впоралися з емоціями і картина гри особливо від цього не помінялася. Намагалися катати м’яч і доходити до воріт суперника за рахунок комбінаційної гри. Мені здається, що, як мінімум, на нічию в цьому матчі ми награли.

- Чим взяв "Авангард"?

- Досвідом і хорошою реалізацією. За великим рахунком вони не мали тотальної переваги над нами, але в деякі моменти їх індивідуальна майстерність виявилася на висоті і це принесло загальний успіх. Як казав Петрович перед грою (головний тренер Володимир Бондаренко – Прим. авт.), вони можуть створити один гольовий момент і забити два голи.

- На полі була жорстка боротьба?

- В рамках дозволеного. Балету не було, але й надмірних грубощів також. "Авангард" з тих команд, яка сама грає й дає можливість грати іншим. Так що в цьому плані від футболу можна було отримувати задоволення.

- Наскільки відсотків "Діназ" виконав тренерську установку?

- Думаю, десь на п’ятдесят. Ми намагалися контролювати м’яч, не бити його вперед, а шукати варіанти для розвитку своїх атак. Частково це вдавалося. Підвела гра в завершальній стадії, не вистачало останнього пасу й завершального удару.

- І все ж тобі вдалося одного разу пробити голкіпера "Авангарду" Андрія Товта.

- Гол вийшов по-футбольному красивим. Я на ходу влетів у штрафну і м’яч фактично прилетів мені на голову в потрібній точці після флангової подачі Крохмаля. Вона була настільки чіткою і зрячою, що мені залишалося тільки правильно підставити голову. Частенько такі передачі гравець приймає в статичному положені, а на цей раз я влетів на швидкості і ніхто мене не зміг зупинити.

- Мені здається, що твій козир – це удари зі стандартів?

- Не сказав би так. Просто останнім часом так виходить, що я б’ю небезпечно. Але загалом частіше забиваю в один-два дотики ударами з гри, з-за меж штрафної.

- Яка твоя улюблена точка для пробиття штрафних?

- Три-чотири метри від лінії штрафної, по всьому створу воріт. Без різниці, чи під праву, чи під ліву ногу. Тут є великий вибір варіантів для того, щоб виконати удар. Можна пробити через "стінку", обвести її, закинути в "дев’ятку". На силу в таких ситуаціях стараюся не бити.

- Скажи, а як потрібно було зіграти, щоб не поступитися в суботу "Авангарду"?

- Покращити гру в обороні. Ми старалися контролювати м’яч, але не встигали завжди перекривати підступи до власних воріт. Суперник цим вдало скористався, забивши перший гол. Під час другого не зіграли щільно, дали їм занадто багато свободи і поплатилися за це. В третьому також не перекрили всіх.

- Тепер в Кубку налаштовуєтеся на реванш?

- Звичайно. Настрій у всіх хлопців тільки такий. Хочеться і хорошу гру показати, і досягти перемоги.

- Вийдете на поле по-спортивному злі?

- Так. Суботня поразка стала для нас додатковим стимулом, оскільки, за великим рахунком, ми не поступалися "Авангарду". Тепер головне не впустити свої моменти, які ми створимо. А те, що їх буде обов’язково попереду кілька в матчі, впевнений на всі сто.

- Що все-таки стане вирішальним у кубковому матчі?

- Прагнення до перемоги і реалізація. Сподіваюся, що і своє поле в Демидові, де проходитиме цей матч, нам допоможе. Воно за якістю краще, ніж в Баришівці і дозволить нам комбінувати й забивати. Запрошую глядачів прийти й підтримати нас в цей день.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →