closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Хмельницької області. Два дербі та відсутність інтриги в деяких матчах

Кубок Хмельницької області. Два дербі та відсутність інтриги в деяких матчах
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
918
1

Відбулися перші поєдинки 1/8 фіналу Кубка Хмельницької області. На цій стадії команди розігрують путівки до чвертьфіналу за підсумками двох матчів. І перші поєдинки були зіграні 23-24 червня. Матчі-відповіді ж заплановані на 7-8 липня. Та в деяких парах, схоже, вже майже визначені переможці.

У Теофіполі місцева "Іскра" здобула переконливу перемогу на ФК "Антоніни" з рахунком 3:0 і за два тижні може комфортно себе почувати у другому протистоянні. Чого не скажеш про ФК "Славуту" - ще одного представника Прем’єр-ліги. Славутчани хоч і виграли в білогірської "Перлини Поділля", але мінімально – 2:1.

Інтрига в боротьбі за путівку до чвертьфіналу зберігається й в дуелі кам’янець-подільської "Фортеці" з "Крилами-Рад-Студеницею" зі станції Дунаївці. Адже у першій грі, яка відбулася в Кам’янці-Подільському, зафіксована нічия.

Старокостянтинівське дербі між "Случем" та "Цукровиком" також принесло дещо несподіванний результат. Команди не визначили переможця, зігравши 1:1.

Натомість інший "Случ" - красилівський, схоже без особливим проблем пройде до наступного етапу змагань. Адже лідер Прем’єр-ліги в Летичеві здобув впевнену перемогу над першоліговою "Нивою" з рахунком 4:1.

Ще одне дербі відбулося сьогодні. ФК "Хмельницький" приймав земляків – "Промінь". Попри те, що команда-господар виступає у найвищому дивізіоні чемпіонату області, а гості – в першому, фаворитом протистояння вважався "Промінь". Адже ФК "Хмельницький" останнім часом має чималі проблеми зі складом. Сьогодні також не обійшовся без них. З іншого боку, "Промінь" також зіграв не з усіма своїми лідерами, але команді Ігоря Глушка вдалося здобути впевнену перемогу.

Ще у перші 20 хвилин матчу номінальні гості мали щонайменше дві нагоди відзначитися в воротах ФК "Хмельницький". Одного разу господарів врятував голкіпер, в іншому випадку – поперечина. Та "Промінь" все таки дотиснув суперника, коли на 26 хвилині поєдинку відзначився Іван Кореганов.

Під завісу першого тайму представник Хмельницького у першій лізі забив і другий гол. Він на рахунку Дениса Бойка.

Після перерви малюнок гри не змінився. Футболісти "Променя" грали швидше та небезчпеніше, і на 60 хвилині Олексій Пасічник збільшив перевагу своєї команди. А за хвилин 5 до фінального свистка забив і Олег Гребенюк. У підсумку "Промінь" здобув виїзну перемогу 4:0.

Ще два матчі 1/8 фіналу – "Енергетик-Миклуш"-"Лісівник" та "Дунаївці"-"Спортілдер-ОТГ" ще не відбулися.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →