closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. 9-й тур. Переможний заспів господарів

Чемпіонат Рівненської області. 9-й тур. Переможний заспів господарів
Изменить размер a+ a-
920
0

На минулих вихідних були зіграні п`ять поєдинків чемпіонату Рівненської області. У всіх матчах перемоги святкували господарі, з числа яких дебютну "вікторію" до свого активу записала клеванська "Коливань". Фаворити чемпіонських перегонів через різні причини на цих вихідних не грали, що в свою чергу дозволило "Ізотопу-РАЕС" та "Калині" впритул наблизитись до вершини турнірної таблиці.

В суботу "атомники" з Варашу впевненою перемогою над "соколятами" з Радивилівщини привітали з 60-річним ювілеєм одного з багаторічних керманичів своєї команди - Олександра Шлая. Свої голи футболісти "Ізотопу" забивали наприкінці кожного з таймів: двічі у воротах Василя Козіброди розписався Антон Шевчук, а на останній хвилині основного часу гри фінальну крапку в зустрічі поставив Олександр Поляков - 3:0.

Суперники "Ізотопа" по півфіналу Кубку області - ФК "Рафалівка" - також зуміли здобути перемогу у цьому турі, обігравши ФК "Садове". Підопічні Івана Мальця у першому таймі зуміли зробити "камбек". Рахунок в зустрічі було відкрито Володимиром Гайдуком, котрий оминувши "офсайдну" пастку вміло перекинув голкіпера господарів і тим самим довів лік своїм забитим в нинішньому чемпіонаті м`ячам до 13-ти. Невдовзі гості змарнували кілька непоганих нагод для того, аби збільшити свою перевагу у рахунку. Натомість під завісу першого тайму, захист команди з Гощанського району двічі "наварив каші" у власному карному майданчику, чим вміло скористались гравці атакувальної ланки "Рафалівки". У другому таймі "Садове" понеслось відігруватись, однак на 69 хвилині залишились в меншості: лідер "бомбардирської гонки" Гайдук отримав друге попередження у матчі (за демонстративну незгоду з рішенням арбітра). Після цього в одній із контратак рафалівці зуміли забити третій гол і зняти усі питання стосовно переможця цього матчу.

Не менш цікаво розгортались події у одному із чергових "дербі Гощанського району". На власному полі "Калина" з Бугрина з різницею в один м`яч переграла гощанський "Агат". А ось у Кричильську несподіванок не сталося: не зважаючи на пропущений гол від рокитнівського "Полісся", місцевий "Колос" зумів зібратись і тричі забити у ворота аутсайдерів першої ліги. Нарешті, як вже було зазначено вище, клеваньска "Коливань" здобула першу в чемпіонаті перемогу, здолавши опір млинівської "Вілії" з рахунком 2:0.

Результати 9-го туру

"Рафалівка" - "Садове" 3:1
Голи:
Серховець 41, Федiна 42, 73 - Гайдук 12

"Коливань" (Клевань) - "Вілія" (Млинів) 2:0
Голи:
Попік 37, Оксенюк 71

"Калина" (Бугрин) - "АГАТ" (Гоща) 2:1

"Колос" (Кричильськ) - "Полісся" (Рокитне) 3:1
Голи:
Козяр 45+2, 67, Окерешко 82 - Колодич 22

"Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - "Сокіл" (Радивилів-Крупець) 3:0
Голи:
Шевчук 42, 88, Поляков 90

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →