closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Фінал Кубка регіонів ФФУ: післямова

Фінал Кубка регіонів ФФУ: післямова
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1493
0

У суботу, 23-го червня, збірна Львівської області тріумфувала у фіналі Кубку регіонів України на стадіоні імені Віктора Баннікова в Києві, здобувши вольову перемогу над опонентами зі Сумщини. Це нова сторінка в історії львівського футболу, яскравий фінальний двобій, що подарував чимало незабутніх емоцій. На цьому, зокрема, наголосили й учасники спортивного дійства в столиці.

Андрій ПАВЕЛКО, президент Федерації футболу України: "Це був справжній фінал. Я щиро вболівав за обидві команди, які продемонстрували цікаву гру. Думаю, пропонуватимемо наступного разу провести вирішальну зустріч Кубку регіонів ФФУ на НСК "Олімпійський". Вітаю збірну Львівської області з перемогою. Це потужна команда, хороша перспектива українського футболу. Бажаю їй гідно виступити в зональному етапі Кубку регіонів УЄФА, що вперше пройде в Україні у Львові, і вибороти путівку до фіналу під егідою Європейської футбольної асоціації. Ми всі вболіватимемо за збірну Львівщини".

Олександр ШЕВЧЕНКО, голова Федерації футболу Львівської області: "Сьогодні на стадіоні були шалені емоції та неймовірна підтримка вболівальників. Я дуже хвилювався, весь матч дивився на ногах. Для мене це вагома подія, адже ми не лише стали чемпіонами України, а й вийшли в наступну стадію Кубку регіонів під егідою УЄФА. Це надзвичайно важливо для Львівської області і львівського футболу зокрема. Я був упевнений, що ми сьогодні переможемо, навіть коли пропустили, оскільки в хлопців є західний дух, що допомагає вигравати. Я вдячний усій команді, працівникам обласної федерації та всім, хто приїхав до Києва на стадіон імені Віктора Баннікова. Ми сьогодні створили нову історію".

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер збірної Львівської області: "Команда зробила все, що ми їх просили: володіла перевагою, забила гол у першому таймі. Це футбол, суперник зрівняв – матч перейшов у доданий час. Після 90-та хвилин гри наголосив хлопцям, що це фінальний поєдинок, тому треба проявити бійцівські якості, і вони довели справу до логічного завершення. Надзвичайно приємно, що збірна Львівщини виграла цей турнір. Надалі ставитимемо перед командою лише максимальні завдання".

Роман ТАНЕЧНИК, капітан збірної Львівської області: "Нам протистояв хороший суперник, який добре оборонявся, але ми повністю контролювали гру. Один лише прикрий епізод, коли суперники забили нам, завдавши першого удару в площину воріт. Після цього з’явилося хвилювання, адже ми не хотіли програвати. Добре, що зібралися і забили вирішальний гол. Два роки тому ми поступилися у фіналі Кубку регіонів ФФУ і знали, як неприємно йти коридором для тих, хто програв. Це нас мотивувало, і ми нарешті здобули кубок".

Богдан ФОСТАКОВСЬКИЙ, найкращий гравець збірної Львівщини у фіналі Кубку регіонів ФФУ, автор вирішального голу: "Я дуже радий, що мій гол приніс команді перемогу, і ми з другої спроби здобули цей кубок. Я пройшов, побачив, що можна пробити, повірив у себе і завдав влучного удару. Ми переважали суперника. Збірна Сумської області з характером. Наші опоненти боролися, намагалися ловити нас на контратаках. Прикро, що ми більше контролювали гру, частіше створювали моменти, але пропустили. Після пропущеного м’яча стало важче грати, Але, дякувати Богу, хлопці зібралися і перемогли. Бажаю, щоб і в Кубку регіонів УЄФА ми йшли переможними шляхами".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →