closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Огляд 12-го туру

Чемпіонат Київської області. Огляд 12-го туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1091
0

Обігравши головного конкурента, чинний чемпіон області достроково став переможцем першого кола.

Чемпіонат Київської області. Огляд 12-го туру - изображение 1Матч у Баришівці був яскравим і справив особливе враження на чисельних глядачів. "Діназ" мало в чому поступався господарям поля, переважав їх у контролі м’яча, систематично нагнітав напруження на чужій половині, відігрався на початку другого тайму і навіть міг розвинути успіх, але вирішальними стали вагоміший досвід і вищий спортивний рівень лідерів "Авангарда". Голи виявилися дуже красивими. Кушнір скористався з подачі молодшого з Ярмаків. Марченко головою скерував у сітку м’яча після передачі з флангу. Обмінялися люб’язностями Панфілов і Балацький. Спочатку ветеран осмислено покотив м’яча під удар у юніору, а вже під завісу протистояння Балацький вивів у прорив Панфілова і той технічним обвідним ударом установив остаточний результат у зустрічі.

Виграла й народна команда Баришівського району. "Десна" постала організованою та завзятою, однак за відсутності забивного Воробея-молодшого гостріше зіграли гості. Кострома забив головою з передачі Купрія, а Діланян, отримавши м’яча від Деко, обіграв оборонця та воротаря і закотив шкіряного в сітку. "Патріот", як стверджують очевидці, реалізував хіба що третину своїх можливостей. Надзвичайно близьким до голу був той же Деко, однак віртуозно зіграв голкіпер Коростишевський.

"Сокіл" узяв гору над юніорами "Любомира" в особливо затятій і надмірно нервовій зустрічі, надавши змогу господарям відзначитися в чисельній меншості. Інтенсивний футбол, тон у якому задала молодь, однозначно сподобався всім. Лік голам повів Окодува — він увінчав індивідуальний прорив з флангу точним ударом. Гришин відновив матеріальну рівновагу в контратаці. А Жильчук, який забиває в другому поєдинку поспіль, виявився найкмітливішим у веремії поблизу воріт "Любомира".

"Межигір’я" переважало музичанців упродовж усього матчу, але взяло чужі ворота лише раз. Піскун вискочив на передачу Гончарука з флангу і в один дотик переправив шкіряного в сітку метрів з шести.

Хлопці з Денихівки не склали конкуренції "Джуніорсу" на сільському стадіончику в Малій Снітинці. Позаминулорічний чемпіон області вистрілив дуплетом під завісу кожного тайму. Левенець забив головою з подачі Кривошеєнка, Костяний доправив м’яча в сітку буквально з кількох метрів у тісняві, що зчинилася в чужій карній зоні. А Костенку спочатку допоміг Кульгук, а потім уже сам екс-професіонал невідпорно вдарив з-за межі штрафного майданчика. "Джуніорс" набрав ходи і тепер екс-чемпіона Київщини спинити буде насправді важко.

Матч у Броварах був єдиним безрезультатним. Хоча гості змарнували три виходи сам на сам з голкіпером, а Слободяник з місцевої команди струсонув могутнім ударом поперечку в ситуації, коли м’ячеві вже й діватися, окрім сітки, було нікуди. На жаль, травмувався арбітр Дубиківський і останні десять хвилин проводив матч його помічник Дудка.

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2018. 12 ТУР. 23 червня, субота

ДЕСНА (Погреби) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 0:2 (Кострома, 17, Діланян, 88).

ФК БРОВАРИ — ЗОРЯ (Владиславка) — 0:0.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ФК МУЗИЧІ — 1:0 (Піскун, 17).

АВАНГАРД (Бзів) — ДІНАЗ (Вишгород) — 3:1 (Кушнір, 12, Балацький, 62, Панфілов, 86 — Марченко, 58). Вилучення: Прима (Діназ, 86).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 4:0 (Левенець, 40, Костяний, 44, Костенко, 80, 89).

ЛЮБОМИР (Ставище) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:2 (Гришин, 77 — Окодува, 61, Жильчук, 83).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →