closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 12-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 12-го туру
Изменить размер a+ a-
834
0

У зв'язку з участю збірної Львівщини у фіналі Кубку регіонів України чергові матчі найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області відбудуться впродовж трьох днів: 24-го, 25-го та 26-го червня.

"Фенікс-Стефано" (Підмонастир) – ЛСК "Погонь". Вівторок, 26-те червня. Юнаки: 16:00, дорослі: 18:00.

Один із центральних матчів звітного туру, адже зустрічатимуться сусіди по турнірній таблиці. Наразі "фенікси" випереджають львів’ян на 3 очки. Підмонастирці набрали серйозних обертів і демонструють потужну гру в атаці – в останніх 4-ох турах вони настріляли суперникам 13 голів. Натомість футболісти "Погоні" демонструють надійність в обороні, міцний характер і мають чималі амбіції. Але "Фенікс-Стефано" гратиме на власному стадіоні, тож уболівальники гнатимуть їх уперед.

ФК "Миколаїв" – "Думна" (Ременів). Вівторок, 26-те червня. Юнаки: 16:00, дорослі: 18:00.

Чинні чемпіони Львівської області в попередніх двох матчах чемпіонату набрали всього лише один заліковий бал, поступившись 0:1 "Локомотиву" з Рави-Руської та розписавши мирову 1:1 із ЛСК "Погонь". Очевидно, що миколаївці хочуть реабілітуватися перед власними вболівальниками. Щоправда, чимало футболістів ФК "Миколаїв" гратимуть у суботу, 23-го червня, в Києві на стадіоні Віктора Баннікова у фіналі Кубку регіонів України, і невідомо, в якому настрої вони повернуться зі столиці. Ременівці, які яскраво розпочали дебютний сезон у Прем’єр-лізі Львівщини, останнім часом дещо підсіли. Футболісти миколаївського клубу намагатимуться виграти, аби завершити перше коло в трійці призерів. Але Ременів так просто зброю не складе, тим паче, що в разі перемоги "Думна" може випередити ФК "Миколаїв" у турнірній таблиці.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області

СКК "Демня" – ФК "Мостиська". Вівторок, 26-те червня. Юнаки: 16:00, дорослі: 18:00.

Керівництво спортивно-культурного клубу "Демня" ставить перед командою чітке завдання на цей сезон – вибороти золоті медалі обласної першості. Зрозуміло, що для цього необхідно набирати якомога більше очок. Але в останніх зустрічах футболістам із Миколаївського району це дається нелегко. Спершу вони поступилися 0:1 ЛСК "Погонь", потім урятували нічию в дуелі з "Думною", а минулого туру забили лише один гол у ворота новояворівського "Гірника". У звітному турі підопічним Руслана Брунця доведеться протистояти ФК "Мостиська", яка намагатиметься вкусити чемпіона Львівської області 2016-го року, аби піднятися з низів турнірки.

"Юність" (Верхня Білка) – "Гірник" (Новояворівськ). Понеділок, 25-те червня. Юнаки: 16:00, Дорослі: 18:00.

Тріумфатор цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста "Юність" із Верхньої Білки минулого туру забралася на верхівку турнірної таблиці. Амбіції в "білок" чималі, тож вони навряд чи віддадуть першу позицію опонентам. Щільність у турнірній таблиці висока, будь-яка втрата очок може дорого коштувати командам. Без сумніву, хлопці Богдана Костика битимуться до останнього. Цього туру їм доведеться помірятися силами з доволі міцним "горішком" із Новояворівська. "Гірники" вміють надійно цементувати оборону. Але в господарів є досвідчений забивний нападник Олег Шептицький, який наразі ділить першу позицію гонитви бомбардирів із форвардом ФК "Самбір" Назаром Малецьким.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

"Енергетик" (Добротвір) – "Локомотив" (Рава-Руська). Неділя, 24-те червня. Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулого туру обидві команди зазнали прикрих поразок. "Енергетики" поступилися 1:2 у принциповій зустрічі "Кордії" з Мурованого, а "залізничники" після перемог над фаворитами обласної першості "Юністю" (Верхня Білка) і ФК "Миколаїв" несподівано зазнали на власному полі розгромної поразки 0:4 від "Фенікса-Стефано". Тому і Добротвір, і Рава-Руська намагатимуться здобути звитягу в очному протистоянні, аби покращити собі настрій перед літньою відпусткою.

"Юність" (Гійче) – СФК "Кордія" (Муроване). Неділя, 24-те червня. Юнаки: 14:00, дорослі: 16:00.

Минулого туру футболісти з Мурованого здобули першу перемогу в обласному чемпіонаті цього сезону. Це мало би додати їм упевненості. Звісно, вболівальники "Кордії" прагнуть від улюбленців "продовження бенкету". Ще одна звитяга дозволить гостям покинути останню сходинку турнірки. Підопічні Василя Леськіва протистоятимуть "Юності" з Гійчого, перед якою стоїть завдання потрапити в трійку призерів. Зрозуміло, що господарі легко не здадуться. На їхню користь рідні стіни, до того ж минулий тур вони пропускали через непарну кількість учасників змагань, відповідно мали більше часу на відпочинок і підготовку. Як складеться дуель цих команд, дізнаємося вже цієї неділі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →