closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 12-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 12-го туру
Изменить размер a+ a-
890
0

У суботу, 23 червня, відбудеться передостанній тур першого кола чемпіонату Київської області. В епіцентрі уваги протистояння двох кращих команд турніру – "Авангарда" та "Діназа".

Центральний матч туру відбудеться у Баришівці. Обидві команди далеченько відірвалися від переслідувачів та у очному протистоянні визначать фаворита обласних перегонів. Чемпіон області підходить до матчу у статусі лідера змагань, а "Діназ" наразі відстає лише на одне очко.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

В рамках чемпіонату "Авангард" та "Діназ" зіграють вперше, а ось у інших турнірах шляхи команд вже перетиналися. Зокрема в минулому році на Меморіалі Кирсанова "Авангард" лише на останніх хвилинах уникнув поразки, реалізувавши пенальті (1:1). Два місяці потому команди зустрілися вже у Кубку регіональних чемпіонів. Цього разу підопічні Сергія Карпенка виявилися сильнішими – перемога 3:0. Також можна відзначити цьогорічну зустріч "Авангарда" та "Діназа-2" у Кубку області, яка завершилася розгромною перемогою чемпіона області (5:0).

Також варто зауважити, що "Авангард" за півтора роки виступів у чемпіонаті області на своєму полі не зазнав ще жодної поразки. У двадцяти матчах підопічні Сергія Карпенка здобули дев’ятнадцять перемог (різниця м’ячів 70:12)!

Читайте також: Володимир Бондаренко: "Головне реалізувати свої моменти"

Свідками іншого цікавого матчу стануть жителі та гості села Погреби, що у Броварському району. На місцевому стадіоні бронзовий призер чемпіонату області – "Десна" прийматиме "Патріот". Команда Андрія Воробея після серії невдач зуміла поповнити свою скарбничку очками і таким чином зберегла шанси на те, щоб поборотися за бронзові нагороди. Хоча шанси на успіх погребчан виглядають примарними. Відставання від третього місця, яке зараз посідає "Патріот", складає вже десять очок.

Команда Євгена Щербини в цьому році зазнала лише однієї поразки. У інших матчах "Патріот" виглядав доволі впевнено та переконливо, тому саме він підходить до анонсованої зустрічі у статусі фаворита. Тим більше, "Десна" недорахується свого кращого бомбардира – Євгена Воробея, який отримав дискваліфікацію на три матчі.

Ще один претендент на медалі – "Джуніорс" прийматиме "ДГ Шевченківське". Здається, після поразки від "Межигір’я" підопічні Євгена Чуприни віднайшли свою гру і на даному етапі знаходяться в значно кращій формі, ніж їх майбутній суперник. "Джуніорс" здобув три перемоги поспіль з загальним рахунком 11:1, тоді як команда Олександра Солов’яна у матчах з фаворитами чемпіонату зазнала шість поразок з загальною різницею м’ячів 7:28…

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Київської області

У паралельному матчі, що відбудеться у Лютежі, "Музичі" намагатимуться покращити своє турнірне становище у протистоянні з "Межигір’ям". Команда Володимира Яланського далеко відпустила лідерів чемпіонату, тому повинна вже зараз починати надолужувати згаяне. Щоправда, у Лютежі зробити це буде вкрай важко. На своєму полі ФК "Межигір’я" не програє з вересня минулого року, коли з рахунком 2:3 поступився "Авангарду".

У інших матчах "Сокіл" вирушить в гості до дуже незручного для себе суперника – "Любомира", а у Броварах зустрінуться аутсайдери чемпіонату. Прикро, проте, поєдинок "Переяславщина" - "Меліоратор" взагалі не відбудеться. Команда з Переяслав-Хмельницького району достроково припинила участь у чемпіонаті через брак фінансування. Тому найближчим часом всі результати матчів за її участі будуть анульовані.

Розклад матчів 12-го туру

"Десна" (Погреби) - "Патріот" (Баришівський район)
17:00. Погреби. Стадіон "Десна"
Матчі у минулому сезоні: 2:1, 0:0
Статистика очного протистояння: +1=2-1 (різниця м’ячів – 4:4)

"Бровари" - "Зоря" (Владиславка)
17:00. Бровари. Стадіон "Спартак"
Матчі у минулому сезоні: 2:3, 0:9
Статистика очного протистояння: +0=1-3 (різниця м’ячів – 3:14)

"Межигір'я" (Нові Петрівці) - "Музичі"
18:00. Лютіж. Стадіон "Діназ"

"Авангард" (Бзів) - "Діназ" (Вишгород)
17:00. Баришівка. СК "Прогрес"

"Джуніорс" (Шпитьки) - "ДГ Шевченківське"
17:00. Мала Снітинка. Сільський стадіон

"Любомир" (Ставище) - "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
17:00. Ставище. Стадіон "Колос"
Матчі у минулому сезоні: 3:1, 2:1
Статистика очного протистояння: +4=1-1 (різниця м’ячів – 14:7)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →